fbpx

Saturday 13 July

Official North Sea Jazz afterparty

Boogieball

w/ Butcher Brown, Radiohop, Cami Layé Okú, Arp Frique, Thelonious, Funkyard Soundsystem

Start

Ticket prices

€ 20,- (Happy BIRD) / €32,- (Happy Bird passe-partout)

Tickets

North Sea Jazz Festival is back in town deze zomer en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om samen de avond swingend te eindigen. Zet het weekend van 12 en 13 juli dikgedrukt in je agenda; it’s going down!

Rotterdam’s own love-child van North Sea Jazz, North Sea Round Town en BIRD staat weer voor je klaar dit jaar om je te verwelkomen in de boogjes van BIRD op de 15e editie van de officiële afterparty van North Sea Jazz festival: BoogieBall. Twee nachten genieten we van een goedgevulde line-up. Op de zaterdag verwelkomen we onder andere Butcher Brown en  local session host RadioHop om mee te jammen tot in de late uurtjes.. In de boog ernaast vind je te gekke local DJ’s zoals Cami Layé Okún, Arp Frique, DJ Thelonious en Funkyard Soundsystem om de Boogie in motion te houden. Welke artiesten zich verder nog ons podia opwerpen is altijd een verrassing op de avond zelf. De nachten van 12 en 13 juli zijn in ieder geval een dansbaar feit: Boogieball 2024 here we come!

Zowel Passé-Partout als single-day tickets beschikbaar. Ook aanwezig op North Sea Jazz festival? Dan haal je een ticket met korting: Check deze link voor meer info!

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door North Sea Round Town. North Sea Round Town is het fringe festival van North Sea Jazz dat van 27 juni t/m 14 juli 2024 neerstrijkt in Rotterdam, met het beste dat de stad te bieden heeft aan jazz, blues, soul, funk, hiphop, pop, improvisatie en crossovers.

View agenda

Have A Look At This

Friday 21 June

Gayance x Rahaan

Gayance, een jazzy house dj die al 10 jaar verschillende zalen uitverkoopt. Rahaan staat bekend om zijn funky en soulvolle house en disco sound.

Tuesday 25 June

Greg Foat with Moses Boyd

London’s Leading jazz pianist, componist en producer Greg Foat komt naar BIRD! Niet te missen in de UK’s jazz scene voor zijn ‘non-contemporary jazz’ en ambient tunes. Foat’s muziek wordt geïnspireerd door elementen van hymnody, global folk traditions, psychedelia maar ook van ‘60s, ‘70s pop, soul en blues. Een must-see voor de echte jazzliefhebber.

Wednesday 26 June

Ronny deCarlo

Woensdag 26 juni verwelkomen we Ronny deCarlo! De Colombiaans/Nederlands Gitarist streeft naar een nieuw geluid dat soulful gitaarspel fuses met Hip Hop, EDM, film-muziek en videogame sounddesign. Je hoort invloeden van Funk, Fusion, 00’s Boom Bap tot Nu-metal, Ennio Morricone’s Spaghettiwestern soundtracks en Bryson Tiller’s Trapsoul in zijn geluid.