fbpx

Friday 13 November 2015

Bourswavy

Bondax

Start

23:00

Ticket prices

€ 10,- (early BIRD) / € 13,- (pre-sale)

Tickets

Genre

Tell your friends

Bourswavy is dé gathering voor liefhebbers van elektronische muziek en brengt de perfecte mix tussen uk-bass, future sounds, house en disco. Voor deze eerste editie is het Britse producersduo Bondax achter de draaitafels uitgenodigd.

Bondax kent zijn klassiekers, maar is opgegroeid met het geluid van dit millennium. Het duo is piepjong, maar heeft een muzikale rugzak waar menig pionier jaloers op zou zijn. Gezamenlijk schaven zij al sinds hun elfde jaar (!) aan het ultieme clubgeluid. En het resultaat mag er wezen: frisse house waar de nadagen van disco in weerklinken, maar ook diepe bassen volgens de uk-house-traditie.

Na YouTube-records gebroken te hebben met hun remix van Blackstreets “No Diggity”, dj-sets in Mixmags DJ Lab en Boiler Room, staan zij te popelen om de dansvloer van BIRD over te nemen. Hierbij worden ze bijgestaan door Sic Faux, Mattie Masovic en Sonny Forelli.

Line-up

Bondax
Sic Faux
Mattie Masovic
Sonny Forelli

View agenda

Have A Look At This

Friday 25 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter! 

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Friday 23 October

Becca Stevens

De carrière van singer-songwriter en multi-instrumentalist Becca Stevens is sinds haar optreden op North Sea Jazz festival skyrocket gegaan. Dit […]