fbpx

Saturday 21 March

Gratis

Every friday and saturday

BIRDtv: Club Lonely

(there's no guest list tonight)

Start

15.00 - 18.00

Ticket prices

Gratis

Covid-19 is hier, en BIRD is nog nooit zo stil geweest. Om een goede reden: heel Nederland houdt afstand. Hoewel we geloven in fysical distancing, zijn we niet zo’n fan van social distancing. Let’s be honest: we missen jullie. Tijd voor een oplossing: skip the physical, let’s get digital!

Vanaf vandaag brengen we BIRDtv naar je huiskamer. Via een livestream tune je wekelijks in op alle goodness die je van onze gewend bent: van (hygiënische) jamsessions tot de fijnste selections van Rotterdamse dj’s. Dus: stay inside, was je handen (20 seconden y’all, we’re watching) en tune in voor je dosis BIRD.

Zaterdag 21 maart: BIRDtv: Club Lonely | Yardbird

Zaterdag is het de beurt aan je favoriete clubavond a.k.a Yardbird (maar dan in beeld ?). Namens Yardbird draaien Charmaine, Freddie Mercure & S!RENE de fijnste r&b, house, afro & disco tunes.

Timetable
‪15.00 – 16.00: Charmaine‬
‪Soul, funk, hiphop, r&b, boogie, disco‬

‪16.00 – 17.00: Freddie Mercure‬
‪Hiphop, r&b, disco, house, future-beats, edits‬

‪17.00 – 18.00: S!RENE‬
‪Afro, hiphop, soul, funk, future-beats, edits

View agenda

Have A Look At This

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Saturday 01 August

De club van 100 presenteert: The Grapevyne

De club van 100 presenteert een serie videoclipavonden in de meest intieme club van Rotterdam; BIRD. Reserveer een private area […]