fbpx

Saturday 09 May

Gratis

BIRDtv: Club Lonely

w/ Remmit, Beau Zwart, Sykes & Mo Jakob

Start

20:00

Ticket prices

Gratis

Vanaf vandaag brengen we BIRDtv naar je huiskamer. Via een livestream tune je wekelijks in op alle goodness die je van onze gewend bent: van (hygiënische) jamsessions tot de fijnste selections van Rotterdamse dj’s. Dus: stay inside, was je handen (20 seconden y’all, we’re watching) en tune in voor je dosis BIRD. Skip the physical, let’s get digital!

Zaterdag is er een nieuwe BIRDtv met een killer line-up! Achter de decks: Remmit, Beau Zwart, Sykes & Mo Jakob. Laat de klanken van afrodisco, house, hiphop, funk en alles daar tussenin door je livestream-speakers blasten.

Remmit
Peter Timmer a.k.a Remmit draait vooral 70’s jazz en jazzfunk, MPB, spiritual jazz, hier en daar wat electronica, afrodisco, Detroit house en nog veel meer. Als je van de old classics houdt, maak je dan alvast klaar!

Beau Zwart + Sykes
In zijn tienerjaren ontwikkelde Beau de liefde voor jazz en electronic music, sindsdien is hij als dj aan de slag gegaan. Met acts op Noorderslag, Grasnapolsky en North Sea Roundtown, kan BIRD TV niet achterblijven!

Praat je over Sykes, dan praat je over broken breats, disco, house en funk. Er is geen plaat die hij in zijn jeugd niet heeft verzameld. Produceren is hem op het lijf geschreven, dus get ready voor een soulvolle mix!

Mo Jakob
Verwacht van deze Rotterdamse dj en programmeur de fijnste footwork, hiphop, clubtrax tunes. Mo Jakob zorgt ervoor dat hij met zijn energie het feestje van vanavond compleet maakt en goed afsluit!

Timetable

20.00 – 21.00 uur Remmit
21.00 – 22.00 uur Beau Zwart + Sykes
22.00 – 23.00 uur Mo Jakob

View agenda

Have A Look At This

Friday 25 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter! 

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Saturday 01 August

De club van 100 presenteert: The Grapevyne

De club van 100 presenteert een serie videoclipavonden in de meest intieme club van Rotterdam; BIRD. Reserveer een private area […]