fbpx

Friday 27 March

Gratis

BIRDtv: Club Lonely

BIRDboxx presents: Jamie 3:26

Start

15:00

Ticket prices

Gratis

Vanaf vandaag brengen we BIRDtv naar je huiskamer. Via een livestream tune je wekelijks in op alle goodness die je van onze gewend bent: van (hygiënische) jamsessions tot de fijnste selections van Rotterdamse dj’s. Dus: stay inside, was je handen (20 seconden y’all, we’re watching) en tune in voor je dosis BIRD. Skip the physical, let’s get digital!

BIRDboxx presents: Jamie 3:26. Hij is geen onbekende meer in het Rotterdamse circuit en staat bekend om zijn karakteristieke chicagogeluid waar house, funk & soul de basis van vormen voor elektronische muziek. Dus maak je klaar voor een opzwepende middag met een van de beste underground helden uit Chicago. BIRD staat te trappelen om de housepionier achter de desks te onthalen. En dat drie uur lang!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Friday 25 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter! 

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]