fbpx

Friday 31 December 2021

gecanceld

BIRD NYE 2021/2022

gecanceld

Start

23:00

Ticket prices

Very early bird €22,-
Early bird €27,-
Late bird €32,-

Ook BIRD volgt de nieuwe maatregelen die door de overheid zijn opgelegd op. Dat betekent helaas dat BIRD NYE is gecanceld. Ticketkopers ontvangen het geld binnen 3 werkdagen automatisch teruggestort. We hopen dat deze periode snel voorbij is en dat we weer een clubavond kunnen programmeren like the old days. Stay safe, stay sane en we zien jullie snel!💙

View agenda

Have A Look At This

Sunday 30 January

Neal Francis at BIRD

Neal Francis

Put on your dancing shoes! Piano-prodigy Neal Francis komt zondag 30 januari met zijn ongekende New Orleans-ritmes, rock-‘n-roll en old-school-R&B-maar-in-een-nieuw-jasje-feel sounds naar BIRD!

Friday 04 February

360 Degrees presents: Chaos in The CBD at BIRD

Chaos In The CBD

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Op 22 oktober 2021, is het de beurt aan niemand minder dan Chaos in The CBD!

Tuesday 22 February

Moonchild

Ready to drift away from here? Join us op een wolk van spirituele jazz, uplifting grooves en dromerige melodieën op 22 februari bij Moonchild in LantarenVenster! Dit zwevende groovemonster heeft tours met o.a. Jill Scott, The Internet en Stevie Wonder achter hun naam staan en komen begin 2022 met een eigen albumrelease tour; Starfruit!