fbpx

Friday 22 September 2023

Birdbeats

Silent Disco ‘End of Summer’

CANCELED

Start

20.00

Ticket prices

€ 10,- huur van koptelefoon exl. servicefee | € 35,- voor 4 personen exl. servicefee
€ 10,- borg voor koptelefoon ( cash, krijg je na afloop terug)

Tickets

De laatste “End of Summer” Silent Disco op vrijdag 22 september in de Garden of BIRD!

Sluit de zomer af met ons. Koptelefoon op, drankje erbij, en golden hour. Tot vrijdag.

Hoe werkt het? Entree is gratis. Online betaal je voor de huur van de koptelefoon €10,-. Wij verwelkomen jullie met headphones. Dans en zing onvervalst mee met je favoriete nummers van 20:00 tot 23:00 uur!

Er is een beperkt aantal koptelefoons beschikbaar, wees op tijd! LET OP: Borg is € 10,- per koptelefoon en betaal je bij de entree ( cash). Neem dus gepast en contant geld mee, dit krijg je na afloop terug.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Saturday 08 June

Burna boy vs rema

Let’s go! Zaterdag 8 juni at club BIRD Rotterdam: Burna boy vs Rema. 

Geniet en dans de hele nacht op de afro rhytms van Burna Boy en Rema (ook van artiesten als Oxlade, Wizkid, Omah Lay and many more!🔥

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.