fbpx

Saturday 20 August

BIRDbeats: Silent Disco

at Garden of BIRD

Start

20.00

Ticket prices

€ 10,- huur van koptelefoon | € 35,- voor 4 personen
€ 10,- borg voor koptelefoon ( cash, krijg je na afloop terug)

Tickets

Het terras is weer open en dat betekent dat ook BIRDbeats Silent Disco terug is! De Garden of BIRD verandert weer in een kolkende massa van flikkerende koptelefoons. Zing en dans mee op je favoriete nummers vanaf 20:00 uur.

Hoe werkt het? Online betaal je voor de huur van de koptelefoon. Wij verwelkomen jullie met headphones. De selectors? Dat ben jij zelf, want je kiest deze middag je eigen tunes via twee kanalen op je headphones. Tune jij in op kanaal Old Skool voor hiphop-, disco- en/of soulclassics? Of ga je voor de frisse tracks van vandaag op kanaal New Skool? Tune in and stay locked!

Er is een beperkt aantal koptelefoons beschikbaar, wees op tijd! LET OP: Borg is € 10,- per koptelefoon en betaal je bij de entree ( cash). Neem dus gepast en contant geld mee, dit krijg je na afloop terug.

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 August

Nineties Tribute at BIRD

Nineties Tribute

Nineties Babies Unite! Op vrijda 19 augustus brengen we in BIRD een tribute aan de 90’s; het decennium waarin Turn up the Bass en MTV hun hoogtepunt bereikten en de videoclip een steeds prominentere rol ging spelen. En natuurlijk doen wij dat op onze eigen BIRD-manier!

Saturday 27 August

Xenia Rubinos

De visionaire zangeres en muziekmaker Xenia Rubinos duikt in en uit verschillende genres met haar signature power vocals en wordt […]

Saturday 27 August

PRINCE VS MICHAEL

Wat ooit begon als een eerbetoon aan de supersterren Michael Jackson en Prince is inmiddels uitgegroeid tot een ware traditie in BIRD: Prince vs. Michael!

Welke kant kies jij? His royal badness Prince himself? Of ga je toch voor the immortal king of pop, Michael Jackson?