fbpx

Saturday 04 February 2023

Billy Woods

Start

20:00 (doors: 19:30)

Ticket prices

€17,50 ( Pre-sale) / €18,- (Door)

Tickets

Rising talent Billy Woods beschikt over veelzijdige flows en een vermogen om niet alleen onderwerpen aan te snijden waar andere artiesten niet van zouden dromen, maar ook om unieke perspectieven te bieden op bekende onderwerpen. Op zaterdag 04 februari 2023 staat Billy Woods in BIRD!

Billy woods is een rapper die zich niet gemakkelijk in een hokje laat plaatsen; hij is geboren in de VS, maar bracht een groot deel van zijn jeugd door in Afrika en West-Indië. Naast zijn eigen muziek staat Woods ook bekend om zijn samenwerking met Cannibal Ox’s Vordul Mega en als helft van zowel Super Chron Flight Brothers als Armand Hammer. Met maar liefst twee album releases in 2022, ´Aethiopes´ en ‘Church‘, brengt Woods zijn altijd excentrieke stijl naar een hoger level dan ooit tevoren. Een upcoming name in the scene: keep your eyes open en kom zijn sound bewonderen in BIRD.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 24 February

Frankie Stew and Harvey Gunn

Zaterdag 24 februari, it’s happening! Frankie Stew en Harvey Gunn rocken BIRD met hun dope hip-hop vibes en electronic beats.

Wednesday 28 February

BnnyHunna

Zijn muziek is een mix van jazz, gospel, afro en hiphop en brengt een vernieuwende maar tijdloze sound. Woensdag 28 februari staat hij in BIRD!

Wednesday 28 February

Bkk with live band

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers.Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Op woensdag 28 februari staat Bkk met zijn live band in BIRD!