fbpx

Saturday 04 February

Billy Woods

Start

20:00 (doors: 19:30)

Ticket prices

€17,50 ( Pre-sale) / €18,- (Door)

Tickets

Rising talent Billy Woods beschikt over veelzijdige flows en een vermogen om niet alleen onderwerpen aan te snijden waar andere artiesten niet van zouden dromen, maar ook om unieke perspectieven te bieden op bekende onderwerpen. Op zaterdag 04 februari 2023 staat Billy Woods in BIRD!

Billy woods is een rapper die zich niet gemakkelijk in een hokje laat plaatsen; hij is geboren in de VS, maar bracht een groot deel van zijn jeugd door in Afrika en West-Indië. Naast zijn eigen muziek staat Woods ook bekend om zijn samenwerking met Cannibal Ox’s Vordul Mega en als helft van zowel Super Chron Flight Brothers als Armand Hammer. Met maar liefst twee album releases in 2022, ´Aethiopes´ en ‘Church‘, brengt Woods zijn altijd excentrieke stijl naar een hoger level dan ooit tevoren. Een upcoming name in the scene: keep your eyes open en kom zijn sound bewonderen in BIRD.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 01 April

Grand opening Garden of BIRD

It’s about time! Op zaterdag 1 april (geen grap) kun jij weer hangen in onze voortuin, Garden of BIRD, en trappen we het terrasseizoen af met een grand opening! Dit doen we met een all-star line-up aan DJ’s. Jij vult je buik met de lekkerste drinks & bites, en de DJ’s vullen de Garden met RnB, hiphop, soul en funky BIRD sounds.

Friday 07 April

Jack Parow

Afrikaanse rapper Jack Parow staat op vrijdag 7 april in BIRD. Hij staat bekend om zijn lekkere flows en geweldige outfits. Ook heeft Parow samengewerkt met artiesten zoals Die Antwoord, Die Heuvel Fantasties en Francois Van Coke.

Sunday 09 April

Akua Naru

Cornel West beschreven “Toni Morrison of Hip Hop” brengt deze (niet te missen) mix terug naar BIRD!