fbpx

Monday 11 March

BIEN

Support Xenia Manasseh

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€20,50 (Pre-sale) / €21,- (Door)

Tickets

Get ready voor de melodieuze, energieke pop met Keniaanse invloeden van superster Bien! Deze Grammy-winnaar en stem achter het wereldberoemde Sauti Sol komt terug naar Rotterdam. Met zijn rauwe stemgeluid en onmiskenbare aanwezigheid brengt hij een muzikale ervaring that makes you want to move. Op maandag 11 maart 2024, transformeert Bien BIRD in een oase van AfroBeat’s finest melodies.

Bien, oorspronkelijk lid van de geliefde band Sauti Sol, heeft zijn onuitwisbare stempel op de muziekindustrie gedrukt met zijn karakteristieke rasperige stem en meeslepende songwriting. Met een solo carrière die even succesvol is als zijn groepswerk, heeft Bien hits zoals ‘Mbwe Mbwe’ en ‘My Baby’ voortgebracht en kijkt hij nu uit naar de release van zijn langverwachte debuutalbum ‘Alusa: Why Are You Topless?’. Dit album belooft zijn reeds indrukwekkende prestaties te overstijgen en zijn status als soloartiest te verstevigen. Mis deze kans niet om een levende legende te ervaren, die met zijn muziek bruggen bouwt tussen continenten en culturen.

View agenda

Have A Look At This

Friday 19 April

Justin Timberlake vs Usher

Yeah! We’re bringing sexy back! BIRD presents, Justin Timberlake vs Usher op vrijdag 19 april. Verwacht een avond vol good vibes en great RNB sounds! Ben jij team Justin of team Usher?!?⁠ Save the date en koop snel je ticket!

Saturday 27 April

Royal Republic

♔ Royal Republic is dé plek waar je moet zijn op Koningsdag, zaterdag 27 april. Vanaf 13.00 uur kun je genieten van de beste deejays uit het reguliere BIRD club programma met residents van o.a Heat, Stir it up en New York Transit.

Verwacht alles van HipHop en RNB tot de beste Afro, Dancehall en future-beats van gisteren, vandaag en morgen. Natuurlijk kun je ook lekker weg zakken met een cocktail of genieten van een heerlijke houtoven pizza in een van onze strandstoelen.

Tuesday 30 April

Togo All Stars

Clear je schedule BIRD, LantarenVenster, Rotown en MOMO Concerts presenteren op dinsdag 30 april want Togo All Stars spelen hun groovy ritmes aangevuld met jazzy horns at Lantarenvenster.⁠