fbpx

Wednesday 01 February

Ben Caplan

Start

Ticket prices

ticketverkoop start do. 22 september om 11:00 uur

€20,- (Pre-sale) / €20,50 (Door)

Tickets

Verhalen verteld door een Indie-folk sound, aangescherpt met een randje country & jazz: Ben Caplan komt op woensdag 01 februari naar BIRD! Een muzikant met het vermogen om zowel wilde overgave als rustige introspectie te kanaliseren in zijn muziek.

Zijn songwriting put uit vele verschillende invloeden, maar zowel Bens muziek als zijn teksten putten regelmatig uit zijn Joodse erfgoed. Caplan mengt vaak bijbelse beelden en melodieën met klezmerinvloeden en past oude geluiden en thema’s toe met een onmiskenbaar hedendaagse twist.

Ben bracht zijn eerste studioalbum, In the Time of the Great Remembering, uit in 2011 en heeft de afgelopen 10 jaar niet stilgezeten! Zijn publiek groeit en groeit en inmiddels heeft hij opgetreden in muziekclubs en theaters over de hele wereld. We’re excited to have him at BIRD!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 26 November

Ondara

Ready to get folked? De Minneapolis-based singer-songwriter Ondara komt naar Rotterdam! In 2019 gooide de zanger hoge ogen met zijn debuutalbum Tales of America. Zaterdag 26 september brengt het Tiny Desk-wonder zijn gevoelige folk-rock én een nieuw album naar BIRD.

Thursday 01 December

BRUUT!

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Op vrijdag 25 maart staat de vierkoppige band uit Amsterdam in BIRD

Sunday 04 December

Mauskovic Dance Band

De familie die samen speelt, blijft bij elkaar, zoals het oude gezegde luidt, en de Mauskovic Dance Band speelt alsof ze 24/7 in elkaars zakken zitten. Als je Nicola Mauskovic, Donnie Mauskovic, Marnix Mauskovic en Mano Mauskovic voor de eerste keer tegenkomt, dan is het duidelijk dat ze geen letterlijke familie zijn – it’s showbiz, darling. Aan de andere kant kan deze Amsterdamse groep een collectief kosmopolitische achtergrond claimen die hun zachte, behendige post-punk funk-workouts bepaalt. Bukaroo Bank, hun tweede album voor het Zwitserse label Bongo Joe, vindt dat de Mauskovic Dance Band zowel hun aanpak als hun geluid opnieuw uitvindt, terwijl ze de ritmische euforie behouden die te horen is op hun debuutalbum en de omliggende singles.

Zondag 4 december komt de Mauskovic Dance Band naar BIRD.