fbpx

Wednesday 01 February 2023

Ben Caplan

support: michael feuerstack

Start

19:45 (doors: 19:15)

Ticket prices

€20,- (Pre-sale) / €20,50 (Door)

Tickets

Verhalen verteld door een Indie-folk sound, aangescherpt met een randje country & jazz: Ben Caplan komt op woensdag 01 februari naar BIRD! Een muzikant met het vermogen om zowel wilde overgave als rustige introspectie te kanaliseren in zijn muziek.

Zijn songwriting put uit vele verschillende invloeden, maar zowel Bens muziek als zijn teksten putten regelmatig uit zijn Joodse erfgoed. Caplan mengt vaak bijbelse beelden en melodieën met klezmerinvloeden en past oude geluiden en thema’s toe met een onmiskenbaar hedendaagse twist.

Ben bracht zijn eerste studioalbum, In the Time of the Great Remembering, uit in 2011 en heeft de afgelopen 10 jaar niet stilgezeten! Zijn publiek groeit en groeit en inmiddels heeft hij opgetreden in muziekclubs en theaters over de hele wereld. We’re excited to have him at BIRD!

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 29 May

NATHAN BADU

Onze weekly BIRDsessions zijn dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Tijdens BIRDsessions geniet je gratis van de jazzlegendes van morgen, slechts twee stappen verwijderd van een drankje. Woensdag 29 mei is het de beurt aan Nathan Badu!

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.