fbpx

Wednesday 01 February

Ben Caplan

support: michael feuerstack

Start

19:45 (doors: 19:15)

Ticket prices

€20,- (Pre-sale) / €20,50 (Door)

Tickets

Verhalen verteld door een Indie-folk sound, aangescherpt met een randje country & jazz: Ben Caplan komt op woensdag 01 februari naar BIRD! Een muzikant met het vermogen om zowel wilde overgave als rustige introspectie te kanaliseren in zijn muziek.

Zijn songwriting put uit vele verschillende invloeden, maar zowel Bens muziek als zijn teksten putten regelmatig uit zijn Joodse erfgoed. Caplan mengt vaak bijbelse beelden en melodieën met klezmerinvloeden en past oude geluiden en thema’s toe met een onmiskenbaar hedendaagse twist.

Ben bracht zijn eerste studioalbum, In the Time of the Great Remembering, uit in 2011 en heeft de afgelopen 10 jaar niet stilgezeten! Zijn publiek groeit en groeit en inmiddels heeft hij opgetreden in muziekclubs en theaters over de hele wereld. We’re excited to have him at BIRD!

View agenda

Have A Look At This

Friday 31 March

Mansur Brown

Mansur Brown is de definitie van een wonderkind: een klassiek geschoolde gitarist, curator en multidisciplinair kunstenaar wiens muziek een evenwicht […]

Sunday 02 April

Sungazer

Het duo Sungazer staat op zondag 2 april 2023 in BIRD.

Friday 07 April

Jools Holland and his Rhythm & Blues Orchestra 

geeft oude folk en soul een moderne twist en met zijn zomerse pop à la Ed Sheeran ging hij meerdere malen platinum. Op woensdag 7 september staat hij in LantarnVenster.