fbpx

Friday 23 October

Becca Stevens

At LanterenVenster

Start

20:15 (doors: 19:30)

Ticket prices

€19,50 (pre-sale)

Tickets

De carrière van singer-songwriter en multi-instrumentalist Becca Stevens is sinds haar optreden op North Sea Jazz festival skyrocket gegaan. Dit New York’s best kept secret brengt met haar  vernieuwende mix van meerstemmige indiepop, jazz en Appalachen-folk al jaren zalen in vervoering. Haar smooth vocals touches the heart!

Haar succes blijft niet unnoticed. Becca Stevens toert de hele wereld over en joins forces met legends zoals Brad Mehldau, Jacob Collier, Esperanza Spalding, Ambrose Akinmusire en Snarky Puppy. Op het album Regina bewijst Stevens definitief dat ze tot de belangrijkste nieuwe singer-songwriters behoort.

Support: Hebe.

Let op: dit concert is verplaatst van 8 april naar 23 oktober. Gekochte tickets blijven geldig.

Line-up

Becca Stevens: vocals, guitar, charango, ukelele
Chris Tordini: bass, vocals
Jan Esbra: guitar
Michelle Willis: keys, vocals
Jordan Perlson: drums, percussion, vocals

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 20 October

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Dinsdag 20 oktober daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de […]

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!