fbpx

Wednesday 14 June 2023

hosted by Komproeven

BBQ Battle: Plant Based

at Garden of BIRD

Start

17:00

Ticket prices

€30,- excl. servicefee | Ticket for 4 €100,- excl. servicefee

Tickets

Deze zomer weer BBQ BATTLES bij Garden of BIRD in samenwerking met Komproeven. Er zijn 3 edities met elk een eigen thema, so pay close attention. Woensdag 14 juni we go PlantBased. We gaan plantaardig van start. Jelle Hovens winnaar van Baas BBQ 2019 in the left corner. Hij zal het opnemen tegen Nikita Tjon, aka Chef Bori. Ze zullen werken met de producten van Redefine Meat.

Voor €30 excl. servicefee krijg je 2x een gerecht van de koks en heel veel lekkers tussendoor! Een avond vol plezier en lekkers.

PlantBased smullen, ja tog!?

View agenda

Have A Look At This

Thursday 17 October

Myles Sanko

Soul-lovers opgelet! Na in 2014, 2016 en 2022 de zaal gerockt (of gesould?) te hebben is Myles Sanko donderdag 17 oktober terug in BIRD. Deze lovechild of soul music bracht oktober dit jaar zijn zesde album Let It Unfold uit. Op dit album rekent Sanko af met trauma’s uit zijn kindertijd en zingt hij over zijn toekomstdromen. Het maken van de songs was therapeutische voor Sanko en geeft hem nieuwe kracht: het hielp hem om zijn kwetsbaarheden te omarmen en zijn sterke kanten te vieren. Hoe dat klinkt? Verwacht zijn usual soul, jazz, hiphop en de ritmische invloeden van zijn Ghanese roots samengesteld tot één catchy soulvolle sound.

Friday 21 June

Gayance x Rahaan

Gayance, een jazzy house dj die al 10 jaar verschillende zalen uitverkoopt. Rahaan staat bekend om zijn funky en soulvolle house en disco sound.

Saturday 19 October

Julius Rodriguez

Multi-instrumentalist Julius Rodriguez is ‘a rising star’ in de neo-jazz scene. Of hij nu speelt met A$AP Rocky, Meshell Ndegeocello of met de enorm succesvolle anime-soundtrack ‘Blue Giant’, de 25-jarige is destined to shine! Zaterdag 19 oktober speelt hij in BIRD tijdens zijn Evergreen Tour.