fbpx

Saturday 24 September

Bad Gyals Club

After Summer Special

Start

23:00

Ticket prices

€10,- ( Early BIRD excl.fee ) | €13,- ( Regular BIRD excl. fee ) | €18,- ( Late BIRD excl. fee) | Door €20,-

Tickets

Bad Gyals Club, all Female line up since ’16 voor het eerst in BIRD. Na een gezellige hete zomer vol met feestjes en festivals is het tijd om de zomer nog een laatste keer goed af te sluiten!

Zaterdag 24 september een all female line-up, zij kunnen niet wachten om de heerlijkste tunes voor jullie te draaien! Bij Bad Gyals Club draait het volledig om JOU, jezelf kunnen zijn en los te kunnen gaan zonder dat je hierover beoordeeld wordt.

Line Up: Essi, Nala, Tida Kamara, Nems, Doris Bae

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 28 September

10 years BIRDsession

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Vanavond gaan we all out met een speciale 10 years editie!

Thursday 29 September

LATIN THURSDAYS XL ‘End of Summer’

‘End of Summer’ is here! Dit gaan we grootst afsluiten met een Latin Thursday om niet meer te vergeten met een speciale demo/workshop van Yorni & Laura, all the way live from cuba. Samen met hen toveren nog een keer de donderdag om tot een mega Latin hotspot. Grab a drink, have a bite en join je danspartner op de dansvloer terwijl DJ Philly & Friends zorgen voor de lekkerste Bachata, Kizomba en Salsa.

Saturday 01 October

The Grapevyne RNB & HipHop Classics

Where the party at?!?!’
BIRD bestaat 10 jaar en dit gaan we dik vieren op zaterdag 1 oktober!
De beste klassiekers hoor je hier. Van Beyonce en Jay-Z tot aan Whitney en Bobby. De lekkerste RNB & HipHop classics hoor je door twee zalen in het vernieuwde BIRD.

Line-up
DJ D.E.F., DJ DRW, MC Clayd, MC Bri