fbpx

Saturday 07 March

Baby Rose

Support: Spencer

Start

20:00 (doors 19:30)

Ticket prices

€15,50 (pre-sale) / €16,- (door)

Tickets

De Atlanta-based Baby Rose is hét spannendste soul- en r&b-talent van het moment. Haar rauwe, unieke sound is geïnspireerd door early soul-legends als Donny Hathaway en Nina Simone. Toen ze in 2018 door een zware break-up ging, begon ze met het opnemen van haar album To Myself. Deze sloeg in als een bom en maakte haar in no-time een van de meest besproken upcoming artiesten van Atlanta. En be ready: na haar optreden op 7 maart zal ze óók in Rotterdam de talk of the town zijn!

In 2019 merkte J. Cole de sound van Baby Rose op. Het resultaat: een uitnodiging voor de schrijfsessies van Dreamville “ROTD III” en een feature op de track ‘Self Love’. Na support-shows voor o.a. Kehlani en SZA en bijdragen aan projecten van Matt Martians (The Internet), Dreamville en BIG K.R.I.T., is Baby Rose goed op weg om dé breakout r&b- en soul-ster van het jaar te worden. Catch haar (nu het nog kan) op zaterdag 7 maart in BIRD!

Spencer.

Spencer. verliet school al op jonge leeftijd om zichvolledig op muziek te storten. Resultaat: een recorddeal bij 4AD. Sindsdien gaat het Spencer. voor de wind en laat hij met zijn ‘’warm-toned’’ voice en songs publiek smelten. Old soul met een tijdloze sound, R&B in zijn voice, hiphop in zijn beats en funk in zijn basslines.

Interview

Q&A met Baby Rose

7 maart is het eindelijk zover; Baby Rose komt naar BIRD! Hier alvast een paar insights over haar inspiraties en haar nieuwe album To Myself.

View agenda

Have A Look At This

Friday 25 September

Jairzinho at Theater Rotterdam

Jairzinho

Vrijdag 25 september presenteren BIRD en Motel Mozaïque de Rotterdamse rapper Jairzinho in Theater Rotterdam. Je kan Jairzinho kennen als […]

Sunday 27 September

Ntjam Rosie at BIRD

Ntjam Rosie

Zondag 27 september tovert soulzangeres Ntjam Rosie onze Garden om tot een waar brunch-paradijs. Sit back, relax en geniet van de creaties van onze chef en Rosie’s melodieën.

Saturday 03 October

blackwave.

Hiphopduo Blackwave. schopt in november tijdens BIRDfest behoorlijk kont, dus een terugkeer naar BIRD – mét nieuw album – kan niet uitblijven. Belgische hiphop is alive and kicking, daar is dit Antwerpse duo het levende bewijs van.