fbpx

Friday 26 March

ANBU

Start

20:15 (doors: 19:45) | 22:00 (doors: 21:30)

Ticket prices

€15,50 (pre-sale)

Tickets

ANBU, oftewel A Nation By Us, is een creatief collectief dat bekend staat om hun energieke tracks met harde beats en veel melodie. De formatie uit Venlo scoorde volop succes én opgetrokken wenkbrauwen met hun rauwe pokoes. Teksten vol straattaal en grofheden werden nog al eens verkeerd geïnterpreteerd.

Het collectief is al een tijdje actief, maar na hun single ‘Barkie op zak’ is het hard gegaan met miljoenen streams als gevolg. Na een tijdje te hebben gefocust op hun solocarrière, zijn de jongens van ANBU nu terug. Het drietal is sterker dan ooit met tracks als ‘YSL’ en ‘Gevallen Soldaat’. Naast muziek is het ook goed mogelijk dat je ANBU kent van hun kledinglijn. Wat begon als merchandise, is ontgroeid naar een volledig kledingmerk. Inclusief een eigen store op Amsterdam Centraal!

Het concert vindt plaats in een coronaproof setting. Dit betekent dat er twee shows zijn met een gelimiteerde capaciteit.

Timetable

• Show 1 – 20:15 (doors: 19:45) – sold out
• Show 2 – 22:00 (doors: 21:30)

Let op, dit concert is verplaatst van 20 november naar 26 maart. Gekochte tickets blijven geldig.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 12 May

blackwave.

Hiphopduo Blackwave. schopt in november tijdens BIRDfest behoorlijk kont, dus een terugkeer naar BIRD – mét nieuw album – kan niet uitblijven. Belgische hiphop is alive and kicking, daar is dit Antwerpse duo het levende bewijs van.

Saturday 30 January

BIRD’s Take Away

Ook BIRD heeft het zwaar en moet door de nieuwe maatregelen gedwongen de deuren sluiten. Daarom brengen we BIRD’s take […]

Friday 26 November

Jordan Mackampa

Mackampa is geboren in Congo, groeit op in Londen en wordt volwassen in Coventry, een industriestad in Midden-Engeland. Dat hoor […]