fbpx

Friday 20 November

ANBU

Start

20:30 (20:00 door)

Ticket prices

€15,50 (pre-sale) / €15,50 (door)

Tickets

ANBU, oftewel A Nation By Us, is een creatief collectief dat bekend staat om hun energieke tracks met harde beats en veel melodie. De formatie uit Venlo scoorde volop succes én opgetrokken wenkbrauwen met hun rauwe pokoes. Teksten vol straattaal en grofheden werden nog al eens verkeerd geïnterpreteerd.

Het collectief is al een tijdje actief, maar na hun single ‘Barkie op zak’ is het hard gegaan met miljoenen streams als gevolg. Na een tijdje te hebben gefocust op hun solocarrière, zijn de jongens van ANBU nu terug. Het drietal is sterker dan ooit met tracks als ‘YSL’ en ‘Gevallen Soldaat’. Naast muziek is het ook goed mogelijk dat je ANBU kent van hun kledinglijn. Wat begon als merchandise, is ontgroeid naar een volledig kledingmerk. Inclusief een eigen store op Amsterdam Centraal!

Let op, dit concert is verplaatst van 12 juni naar 20 november. Gekochte tickets blijven geldig.

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 20 October

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Dinsdag 20 oktober daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de […]

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Friday 25 September

King Shiloh BIRD Rotterdam

King Shiloh Sound System

Dub- en rootsgids King Shiloh is in a giving mood en maakt je (mét soundsystem) wegwijs in het reggae-universum tijdens zijn all-nighter!