fbpx

Friday 20 November

ANBU

Start

20:30 (20:00 door)

Ticket prices

€15,50 (pre-sale) / €15,50 (door)

Tickets

ANBU, oftewel A Nation By Us, is een creatief collectief dat bekend staat om hun energieke tracks met harde beats en veel melodie. De formatie uit Venlo scoorde volop succes én opgetrokken wenkbrauwen met hun rauwe pokoes. Teksten vol straattaal en grofheden werden nog al eens verkeerd geïnterpreteerd.

Het collectief is al een tijdje actief, maar na hun single ‘Barkie op zak’ is het hard gegaan met miljoenen streams als gevolg. Na een tijdje te hebben gefocust op hun solocarrière, zijn de jongens van ANBU nu terug. Het drietal is sterker dan ooit met tracks als ‘YSL’ en ‘Gevallen Soldaat’. Naast muziek is het ook goed mogelijk dat je ANBU kent van hun kledinglijn. Wat begon als merchandise, is ontgroeid naar een volledig kledingmerk. Inclusief een eigen store op Amsterdam Centraal!

Let op, dit concert is verplaatst van 12 juni naar 20 november. Gekochte tickets blijven geldig.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 03 October

blackwave.

Hiphopduo Blackwave. schopt in november tijdens BIRDfest behoorlijk kont, dus een terugkeer naar BIRD – mét nieuw album – kan niet uitblijven. Belgische hiphop is alive and kicking, daar is dit Antwerpse duo het levende bewijs van.

Saturday 23 January

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!

Friday 05 February

Son Little

Maak je op voor blues-on-blues-on-blues: Son Little komt naar BIRD! Vrijdag 5 februari brengt hij zijn nieuwe album ‘aloha‘ en […]