fbpx

Wednesday 22 July 2020

Sold Out

Extra shows

Akwasi

At LantarenVenster

Start

18:00-19:00 (doors 17:30) | 20:30-21:30 (doors 20:00) | 23:00-24:00 (doors 22.30)

Ticket prices

Sold Out

De tickets voor de eerste drie shows waren binnen no time uitverkocht. Goed nieuws: Akwasi geeft drie extra shows in LantarenVenster op woensdag 22 juli. Hij neemt mee: zijn live-band, next-level-energy en de sonische sunshine van zijn 2020-album Sankofa.

Na vier albums met Zwart Licht en een solo-plaat trok Akwasi vanaf 2016 jaarlijks naar Ghana. Als mens én als muzikant ging hij terug naar zijn roots. Samen met vrienden en familie dook hij head-first in de Ghanese (muziek)cultuur. Het resultaat: Sankofa. Op zijn tweede solo-album flowt Akwasi moeiteloos over een mix van hiphop, highlife, jazz, soul en afrobeat. In zijn eigen woorden: “Ieder nummer moet voelen aslof de Ghansese zon op je schijnt. Als dat niet lukt, heb ik iets niet goed gedaan.” Dansen op anderhalve meter voelde nog nooit zo goed.

Let op: LantarenVenster heeft voor dit concert een beperkte capaciteit en biedt uitsluitend zitplaatsen.

View agenda

Have A Look At This

Friday 09 April

Gea Russell

Makkinga meets Gea Russell in BIRD! NPO Soul & Jazz radio host Andrew Makkinga gaat in gesprek met de créme de la créme uit de muziekwereld zoals Lianne la Havas, Jarreau Vandal, Carista en Typhoon (to name a few) voor zijn podcast ‘Makkinga Meets’. Dit keer nodigt hij singer-songwriter Gea Russell uit, én dit alles wordt opgenomen tijdens een special talk in BIRD (waar jij bij kan zijn!).

Sunday 24 October

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Wednesday 21 April

Jaga Jazzist at BIRD

Jaga Jazzist

Woensdag 21 april daalt de kosmische jazz van Jaga Jazzist neer in BIRD. Dit achtkoppige jazzmonster veroverde in 1996 de harten van Noorse jazz-lovers met hun debuut Greta Stitz en inmiddels niet meer weg te denken uit de scene.