fbpx

Wednesday 22 July

Sold Out

Extra shows

Akwasi

At LantarenVenster

Start

18:00-19:00 (doors 17:30) | 20:30-21:30 (doors 20:00) | 23:00-24:00 (doors 22.30)

Ticket prices

Sold Out

De tickets voor de eerste drie shows waren binnen no time uitverkocht. Goed nieuws: Akwasi geeft drie extra shows in LantarenVenster op woensdag 22 juli. Hij neemt mee: zijn live-band, next-level-energy en de sonische sunshine van zijn 2020-album Sankofa.

Na vier albums met Zwart Licht en een solo-plaat trok Akwasi vanaf 2016 jaarlijks naar Ghana. Als mens én als muzikant ging hij terug naar zijn roots. Samen met vrienden en familie dook hij head-first in de Ghanese (muziek)cultuur. Het resultaat: Sankofa. Op zijn tweede solo-album flowt Akwasi moeiteloos over een mix van hiphop, highlife, jazz, soul en afrobeat. In zijn eigen woorden: “Ieder nummer moet voelen aslof de Ghansese zon op je schijnt. Als dat niet lukt, heb ik iets niet goed gedaan.” Dansen op anderhalve meter voelde nog nooit zo goed.

Let op: LantarenVenster heeft voor dit concert een beperkte capaciteit en biedt uitsluitend zitplaatsen.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 15 August

De club van 100 presenteert: The Golden Age of Hiphop

De club van 100 presenteert een serie videoclip avonden in de meest intieme club van Rotterdam; BIRD. Reserveer een private area met 3 vrienden en dompel jezelf onder in maar liefst 3 uur lang de beste videoclips. Visual DJ’s Off The Wall stappen in de tijdmachine, met deze keer als bestemming de Gouden Eeuw van Hiphop. Get ready voor een trip down memory lane.

Friday 25 September

Raw Roets at De Doelen - BIRD Rotterdam

Raw Roets

Raw Roets komt naar Rotterdam! De rapper en zanger werd in 2018 ontdekt door Rotterdamse legendes Feis (rest in power) […]

Thursday 21 January

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]