fbpx

Friday 30 September

BIRD PRESENTS:

Dam Swindle x DONNA

Start

23:00

Ticket prices

€11,- (Happy BIRD) | €13,- (Early BIRD) | €15,- (Pre-sale) | €17,- (Late BIRD) | Door = More

Tickets

Vrijdag 30 september vieren wij 10Y BIRD met DONNA x Dam Swindle, samen laten ze BIRD vliegen into dancing heaven! Celebrate with us.

Het Nederlandse duo bracht het grootste deel van hun muziek uit via hun eigen label Heist Recordings en is snel populair geworden door hun vroege releases zoals “The Wrap around” en “The Break up”. een house duo dat ooit in 2011 is opgezet door Lars Dales & Maarten Smeets.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 26 November

360 Degrees presents: Chaos in The CBD at BIRD

Chaos In The CBD

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica gemaakt worden. Op 22 oktober 2021, is het de beurt aan niemand minder dan Chaos in The CBD!

Thursday 01 December

BRUUT!

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Op vrijdag 25 maart staat de vierkoppige band uit Amsterdam in BIRD

Sunday 04 December

Mauskovic Dance Band

De familie die samen speelt, blijft bij elkaar, zoals het oude gezegde luidt, en de Mauskovic Dance Band speelt alsof ze 24/7 in elkaars zakken zitten. Als je Nicola Mauskovic, Donnie Mauskovic, Marnix Mauskovic en Mano Mauskovic voor de eerste keer tegenkomt, dan is het duidelijk dat ze geen letterlijke familie zijn – it’s showbiz, darling. Aan de andere kant kan deze Amsterdamse groep een collectief kosmopolitische achtergrond claimen die hun zachte, behendige post-punk funk-workouts bepaalt. Bukaroo Bank, hun tweede album voor het Zwitserse label Bongo Joe, vindt dat de Mauskovic Dance Band zowel hun aanpak als hun geluid opnieuw uitvindt, terwijl ze de ritmische euforie behouden die te horen is op hun debuutalbum en de omliggende singles.

Zondag 4 december komt de Mauskovic Dance Band naar BIRD.