fbpx

Friday 30 September 2022

BIRD PRESENTS:

Dam Swindle x DONNA

Start

23:00

Ticket prices

€11,- (Happy BIRD) | €13,- (Early BIRD) | €15,- (Pre-sale) | €17,- (Late BIRD) | Door = More

Tickets

Vrijdag 30 september vieren wij 10Y BIRD met DONNA x Dam Swindle, samen laten ze BIRD vliegen into dancing heaven! Celebrate with us.

Het Nederlandse duo bracht het grootste deel van hun muziek uit via hun eigen label Heist Recordings en is snel populair geworden door hun vroege releases zoals “The Wrap around” en “The Break up”. een house duo dat ooit in 2011 is opgezet door Lars Dales & Maarten Smeets.

View agenda

Have A Look At This

Friday 24 March

LIBERATION ‘soulroots bday bash’

Op vrijdag 24 maart viert Liberation de verjaardag van haar ‘founder’, Soulroots. Voor deze speciale gelegenheid zal hij samen met zijn bestie Ceciel Moyano live op de percussie een all-nighter doen. Verwacht een spiritual journey vol met Afrikaanse House & Melodische Techno voorzien van een Soulful tintje.

Friday 31 March

Mansur Brown

Mansur Brown is de definitie van een wonderkind: een klassiek geschoolde gitarist, curator en multidisciplinair kunstenaar wiens muziek een evenwicht […]

Saturday 01 April

Grand opening Garden of BIRD

It’s about time! Op zaterdag 1 april (geen grap) kun jij weer hangen in onze voortuin, Garden of BIRD, en trappen we het terrasseizoen af met een grand opening! Dit doen we met een all-star line-up aan DJ’s. Jij vult je buik met de lekkerste drinks & bites, en de DJ’s vullen de Garden met RnB, hiphop, soul en funky BIRD sounds.