fbpx

Wednesday 28 September

Book a table
Gratis

10 years BIRDsession

Diana Dzhabbar, Mike Everling, Alessandro Fongaro, Matthijs Geerts & Jamie Peet

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Vanavond gaan we all out met een speciale 10 years editie!

Happy BIRDday! Je favoriete hang-out onder de Hofbogen bestaat 10 jaar, so we gon’ celebrate! Een decennium lang legendarische optredens, stomende clubavonden en befaamde jamsessies. Om dit te vieren hebben we de finest muzikanten verzameld als Voltron, het beloofd een sessie te worden om niet te vergeten!

Line up:

Diana Dzhabbar: saxophone
Mike Everling: vocals & synth + prepared beats
Alessandro Fongaro: bass guitar / double bass
Matthijs Geerts: keys
Jamie Peet: drums

View agenda

Have A Look At This

Thursday 01 December

BRUUT!

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Op vrijdag 25 maart staat de vierkoppige band uit Amsterdam in BIRD

Wednesday 07 December

Oscar Jerome at BIRD

Oscar Jerome

Sinds 2016 surft er een nieuw talent op de UK-jazz-waves. Oscar Jerome is een echte jack-of-all-trades: hij schrijft en componeert […]

Wednesday 01 February

Ben Caplan

Verhalen verteld door een Indie-folk sound, aangescherpt met een randje country & jazz: Ben Caplan komt op woensdag 1 februari 2023 naar BIRD! Een muzikant met het vermogen om zowel wilde overgave als rustige introspectie te kanaliseren in zijn muziek.