fbpx

BIRD on The Block

BIRD komt naar je block! In tijden van corona brengen we met onze Courtyard Concerts intieme akoestische concerten (en Silent Disco’s) naar Rotterdamse binnentuinen. Samen met je buurt geef je je op, waarna je vanuit je keukenraam, balkon of hangmat in de tuin kan genieten van een akoestisch privé-concert.

De spelregels

Hoe werkt dat, een concert of Silent Disco in je achtertuin? Allereerst moet de locatie aan deze eisen voldoen:

Is het antwoord op deze drie vragen ja? Vul dan het formulier hieronder in. Wij nemen zo snel mogelijk telefonisch contact met je op voor een oriënterend gesprek. We stemmen dan een locatiebezoek en een datum met je af, en spreken alles met je door. Zodra alles rond is, sturen we je een pakket met marketingtools. Daarin zitten oa een bewonersbrief, hulpmiddelen en richtlijnen om BIRD on the Block in je buurt onder de aandacht te brengen.

Courtyard Concert

Buurten in Rotterdam met aan elkaar grenzende tuinen en balkons kunnen zich via dit formulier aanmelden voor een Courtyard Concert. Om de kosten van het concert te dekken (de band en techniek) vragen we een bijdrage aan de buurtbewoners.

BIRDbeats: Silent Disco

Een silent disco met je buren? Het kan! BIRD brengt BIRDbeats naar je block. Dans op gepaste afstand op je eigen balkon of in je binnentuin, tune in op kanaal old skool (met golden oldies, classics en evergreens), new skool (met hedendaagse hiphop en RnB) of het verzoekjeskanaal terwijl je een overheerlijke BIRD houtovenpizza voor maar een tientje en een koud BUDbiertje met je buren deelt. Om de kosten te dekken vragen we een bijdrage van €15 per koptelefoon voor volwassenen en €10 voor kinderen t/m 16 jaar (voor volwassenen is dit inclusief een BUDbiertje).

Een BIRDbeats duurt twee uur en gaat door bij deelname van minimaal 20 personen. Vanaf 25 personen kunnen we drie kanalen bieden, bij minder deelnemers zijn het twee kanalen. Je coördineert zelf de communicatie met je buurt. BIRD biedt hiervoor een pakket met flyers, bewonersbrief en ticketlink aan. Je kunt je buurt via dit formulier aanmelden. Lees goed de regels hierboven.