Saturday 17 September 2016

Sold Out

Yuna

Start

20:30 (doors: 19:30)

Ticket prices

Genre

Als Sia achttien was, Ellie Golding op retraite in Azië ging, en Adele wat subtieler zou uithalen, dan zouden ze allemaal klinken als Yuna. Deze dame ontsteeg haar regionale D.I.Y.-sterrenstatus binnen no time en veroverde als eerste Maleisische het Amerikaanse publiek. En nu heeft Yuna haar zinnen op Rotterdam gezet!

Crush

In een krankzinnig korte periode is Yuna uitgegroeid van regionaal talent tot internationale superster. Haar hit met Usher, ‘Crush’, heeft daar een grote rol in gespeeld, maar al eerder had ze een hit met het door Pharrel Williams geproduceerde ‘Live Your Life’. Ook stond ze op het podium van Lollapalooza met Florence + the Machine, Jack White en Childish Gambino en maakte ze special voor H&M haar versie van ‘Strawberry Letter 23’.

Flirten met r&b en hiphop

Afgelopen mei verscheen haar derde internationale album, Chapters, bij Verve Records. Met bijdragen van o.a. DJ Premier en de eerdergenoemde Usher neemt ze een klein beetje afstand van de breezy pop van haar eerdere albums om flink te flirten met r&b en hiphop. Haar diepe melodieuze stem doet soms denken aan nineties-iconen als Brandy, Aaliyah en Sade, maar is ook helemaal thuis in het hedendaagse poplandschap.

Yuna

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.

Wednesday 10 April

Dawn Richards BIRD Rotterdam

DAWN

When it comes to music, DAWN means business! Back in the days als één van de leden van Danity Kane, […]