Thursday 07 April 2016

BinnenensteBuiten & Motel Mozaïque

Typhoon

In de Rotterdamse Schouwburg

Start

21:00 (doors: 20:30)

Ticket prices

€ 10,-

Genre

Na het droppen van zijn ‘parel in de Nederlandse muziek en de hiphop’, Lobi da Basi kan Typhoon onbetwist(er) gerekend worden tot de beste Nederlandse live-acts. Op donderdag 7 april presenteren Motel Mozaique, BinnensteBuiten en BIRD deze bijzondere mc in de Rotterdamse Schouwburg.

Lobi Da Basi

Het is inmiddels zeven jaar geleden dat Nederland kennismaakte met Typhoon. De 29-jarige artiest gaat niet over één nacht ijs als het om zijn muziek gaat. ”Als je wilt groeien als artiest, dan moet je ook groeien als persoon”. Zijn nieuwe album Lobi Da Basi (Liefde is de Baas) is het resultaat van een persoonlijke en muzikale zoektocht die hem leidde naar Suriname, Brazilië, New Orleans en Zuid-Afrika. Daarnaast liet hij zich ook inspireren door o.a. Nederlandse grootheden als Ramses Shaffy en zijn samenwerking met New Cool Collective.

BinnensteBuiten

BinnensteBuiten is een bijzondere interviewserie waarin je de mens achter de artiest leert kennen. In een relaxte setting wordt Typhoon geïnterviewd over zijn dromen, inspiraties en muzikale achtergrond. Er wordt gepraat, gelachen, muziek gemaakt en naar elkaar geluisterd. Daarnaast krijg je de kans om vragen te stellen waar je het antwoord altijd al op wilde weten.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 11 May

Quantic

 

Saturday 02 April

Top Notch Tribute

Top Notch is zonder twijfel een van de meest succesvolle labels in Nederland. Ook al legt het label zich tegenwoordig […]

Friday 22 April

Happy BIRDday

It’s a new dawn, it’s a new day… Op onze vijfde verjaardag brengen wij een eerbetoon aan een van de grootste […]