fbpx

Saturday 30 November 2019

Book a table
Sold Out

Tabitha

Start

20:30 (doors: 19:30)

Ticket prices

Sold Out

In 2017 speelde Tabitha zich plots in de kijker op het album Rémi van Ronnie Flex. Met ‘Is Dit Over?’ had het duo zelfs een van de grootste zomerhits van dat jaar. Maar de titel van haar grote doorbraak kon niet ironischer zijn, want voor de Leidse zangeres was dit slechts het begin!

De afgelopen twee jaar tekende Tabitha bij Top Notch en dook ze de studio in met de grootste namen in de game, van SFB tot Jayh. Ook in haar eentje brengt ze het er prima vanaf: haar debuutplaat HIT-SIG is miljoenen keer gestreamd, en ze verkocht moeiteloos de grote én de kleine zaal van de Paradiso uit. Hoog tijd om haar crossover tussen urban en pop ook in andere zalen aan de man te brengen dus. Op 30 november staat Tabitha met haar band in BIRD.

Insider tip

Blijf achteraf vooral hangen want we gaan nog tot de ochtendgloren door met Happy Feelings.

View agenda

Have A Look At This

Friday 28 February

Ntjam Rosie

Het album Breaking Cycle van de in Kameroen geboren Ntjam Rosie ontving louter lovende kritieken in alle grote dagbladen en muziektijdschriften. Het Engelse Soulandjazz.com riep het album uit tot Soul Album of the week en het eveneens Engelse Echoes Magazine verkoos het tot Beste Soul Album van 2017!

Sunday 01 March

Nona

Ze is nog in haar vroege twenties, maar heeft nu al de warme, rauwe stem van een doorgewinterde vocaliste. Ze […]

Thursday 05 March

Charlotte Dos Santos at BIRD

Charlotte Dos Santos

Donderdag 5 maart komt Charlotte Dos Santos naar BIRD! De sounds van deze Braziliaans-Noorse componiste, producer en vocaliste zijn net […]