fbpx

Saturday 30 November

Book a table
Sold Out

Tabitha

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

Sold Out

In 2017 speelde Tabitha zich plots in de kijker op het album Rémi van Ronnie Flex. Met ‘Is Dit Over?’ had het duo zelfs een van de grootste zomerhits van dat jaar. Maar de titel van haar grote doorbraak kon niet ironischer zijn, want voor de Leidse zangeres was dit slechts het begin!

De afgelopen twee jaar tekende Tabitha bij Top Notch en dook ze de studio in met de grootste namen in de game, van SFB tot Jayh. Ook in haar eentje brengt ze het er prima vanaf: haar debuutplaat HIT-SIG is miljoenen keer gestreamd, en ze verkocht moeiteloos de grote én de kleine zaal van de Paradiso uit. Hoog tijd om haar crossover tussen urban en pop ook in andere zalen aan de man te brengen dus. Op 30 november staat Tabitha met haar band in BIRD.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 28 September

Closing Party

Aan al het goede komt een einde… Daarom sluiten wij na een fantastisch zomerseizoen de deuren van Garden of BIRD. Met muziek van onze Garden-dj’s, een goed glas wijn of een cocktail, een pizza uit de houtoven en natuurlijk met jullie!

Friday 11 October

Greyheads-at-BIRD-1660

Greyheads

Greyheads is Rotterdam, en Rotterdam is Greyheads: een echte culturele melting pot, ruw en eigentijds. De band weerspiegelt haar thuisstad in de muziek die ze brengt, met als basis de wisselwerking tussen jazz en hiphop.

Friday 11 October

Byron The Aquarius BIRD Rotterdam

Byron The Aquarius

Super-Sonic Jazz is joining forces met 360 Degrees en gezamenlijk presenteren ze Greyheads and Byron The Aquarius voor een nacht- […]