fbpx

Tuesday 22 October

LantarenVenster, Motel Mozaique, Rotown & BIRD present

Raphael Saadiq

At Theater Rotterdam

Start

20:30 (doors: 19:00)

Ticket prices

€ 32,50 (pre-sale & door)

Last tickets

Raphael Saadiq komt voor het eerst sinds zijn optreden op North Sea Jazz in 2011 weer naar Nederland. De r&b- en soulicoon staat al jaren garant voor ouderwets soulvol vakmanschap op hoog niveau. Op dinsdag 22 oktober 2019 treedt de soulzanger op in Theater Rotterdam, Schouwburg.

Saadiq can do it all. Als bassist speelde hij met Prince tijdens de ‘Parade Tour’, als leadzanger richtte hij rhythm & blues formatie Tony! Toni! Tone! op waarmee hij grote hits scoorde. Op het hoogtepunt stapte Saadiq uit het trio om zich te richten op zijn solocarrière. Z’n solodebuut Instant Vintage (2002) werd vervolgens meteen voor vijf Grammy’s genomineerd, terwijl hij net zonder platencontract bij een grote maatschappij zat!

Zijn laatste album ‘Stone Rollin’ stamt alweer uit 2011; Saadiq was simpelweg te druk bezig met het produceren. Zo produceerde hij muziek voor grootheden als D’Angelo (zijn Grammy-winnende ep ‘Untitled’), The Roots, Snoop Dogg, Mary J. Blige en Erykah Badu. Maar nu werkt de soulzanger terug volop aan zijn eigen muziek, want de geboren performer wil het liefst zo snel mogelijk de bühne weer op met zijn vijfde plaat die nog deze zomer verschijnt: “I love to perform so I want to finish my record so I can go be in front of people.”

Playlist

Raphael Saadiq: A Man Of His Word

Luister mee met de hits die Raphael Saadiq schreef voor verschillende supernova’s in de game.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 28 September

Closing Party

Aan al het goede komt een einde… Daarom sluiten wij na een fantastisch zomerseizoen de deuren van Garden of BIRD. Met muziek van onze Garden-dj’s, een goed glas wijn of een cocktail, een pizza uit de houtoven en natuurlijk met jullie!

Friday 11 October

Byron The Aquarius BIRD Rotterdam

Byron The Aquarius

Super-Sonic Jazz is joining forces met 360 Degrees en gezamenlijk presenteren ze Greyheads and Byron The Aquarius voor een nacht- […]

Friday 18 October

Andreya Triana

‘Faith, focus and belief’ schreef Andreya Triana jaren geleden op een vel papier dat ze boven haar bed hing. Die […]