fbpx

Friday 19 April

Tickets

MOMO and 360 Degrees present

Nu Guinea

Start

01:00 (vrijdag op zaterdag)

Ticket prices

€ 10,- (door) / Free (MOMO passe-partout / Friday ticket holders)

Tickets

Diggin’ crates, diggin’ life: daar draait het om bij Nu Guinea! Het Napolitaanse duo is namelijk obsessed door de geschiedenis van dansmuziek. Talloze luisteruren legden de basis van hun muzikale pad. Een pad dat nu ook BIRD en Motel Mozaïque passeert: how lucky are we?!

Want het zijn drukke jaren geweest voor het duo. In 2016 kregen ze het privilege om voor hun eerste album samen te werken met afrobeat-legend Tony Allen, die meest bekend is als de drummer van Fela Kuti. Een jaar later beginnen ze een eigen recordlabel: NG Records. Ondertussen Berlin-based heeft Nu Guinea hun muzikale kennis dus omgezet naar eigen muziek, maar nog belangrijker, naar een eigen stijl.

Hun eerste album op NG Records dateert van 2018: met Nuova Napoli gaan ze back to their roots! Met een stevige knipoog naar de Seventies Italo disco vullen hun synthesizers het gat tussen het verleden en de toekomst. Akoestische instrumenten gaan er gepaard met electronic sounds, met daarbovenop nog eens gezang in het Napolitaanse dialect. Wij verwachten alvast Vesuviaanse temperaturen op de dansvloer!

♥ MOMO19 Night

Dans mee op dit feest met het MOMO19 vrijdagticket of de passe-partout ticket! Je kunt met deze kaartjes genieten van het hele MOMO Festival 2019!

View agenda

Have A Look At This

Friday 26 July

A Tribute To Fela Kuti

Vanavond staat helemaal in teken van de Nigeriaanse politieke activist: verwacht dus een hele hoop afrobeat en soortgelijke genres!

Saturday 10 August

Blijdorp BIRD Rotterdam

Blijdorp Festival

Ook BIRD trekt er op uit dit festivalseizoen en op 10 augustus strijken we neer in Blijdorp met onze eigen stage. You know it’s good!

Saturday 10 August

Detroit Swindle BIRD Rotterdam

Detroit Swindle

Na Blijdorp Festival gaan we nog lang niet naar bed! Want na zo’n hele dag bij onze BIRD-stage wil je […]