fbpx

Friday 19 April

MOMO and 360 Degrees present

Nu Guinea

Start

01:00 (vrijdag op zaterdag)

Ticket prices

€ 10,- (door) / Free (MOMO passe-partout / Friday ticket holders)

Tickets

Diggin’ crates, diggin’ life: daar draait het om bij Nu Guinea! Het Napolitaanse duo is namelijk obsessed door de geschiedenis van dansmuziek. Talloze luisteruren legden de basis van hun muzikale pad. Een pad dat nu ook BIRD en Motel Mozaïque passeert: how lucky are we?!

Want het zijn drukke jaren geweest voor het duo. In 2016 kregen ze het privilege om voor hun eerste album samen te werken met afrobeat-legend Tony Allen, die meest bekend is als de drummer van Fela Kuti. Een jaar later beginnen ze een eigen recordlabel: NG Records. Ondertussen Berlin-based heeft Nu Guinea hun muzikale kennis dus omgezet naar eigen muziek, maar nog belangrijker, naar een eigen stijl.

Hun eerste album op NG Records dateert van 2018: met Nuova Napoli gaan ze back to their roots! Met een stevige knipoog naar de Seventies Italo disco vullen hun synthesizers het gat tussen het verleden en de toekomst. Akoestische instrumenten gaan er gepaard met electronic sounds, met daarbovenop nog eens gezang in het Napolitaanse dialect. Wij verwachten alvast Vesuviaanse temperaturen op de dansvloer!

♥ MOMO19 Night

Dans mee op dit feest met het MOMO19 vrijdagticket of de passe-partout ticket! Je kunt met deze kaartjes genieten van het hele MOMO Festival 2019!

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 November

The Mauskovic Dance Band

The Mauskovic Dance Band

Cumbia, afrobeat en een snufje disco: The Mauskovic Dance Band mengt het moeiteloos tot een extreem aanstekelijk eigen geluid.

Friday 29 November

John Gómez

Transistor Rhythm pakt uit met hiptwisting clubavonden die je onderhand van ze gewend bent. The difference: vooraf pakken ze ééééxtra […]

Friday 13 December

Kraak Smaak BIRD Rotterdam

Kraak & Smaak (DJ)

Op 13 december maakt BIRD zich weer op voor een hete clubavond, met achter de decks niemand minder dan Kraak & Smaak en DJ Supermarkt.