fbpx

Friday 14 February

Moonchild

+ Charlie Burg

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 20,- (pre-sale) / € 21,- (door)
€ 15,50 (CJP: pre-sale only)
€ 32,50 (ticket for two) (sold out)
€ 62,50 (VIP arrangement) w/:
• One general admission ticket
• Early entry into the venue
• Exclusive Q&A with Moonchild
• Personal photograph with Moonchild
• Collectible B-sides poster; signed by Moonchild (limited print)
• Exclusive VIP merchandise item
• Official meet & greet laminate

Tickets

Mierzoete vocalen, dromerige melodieën en uplifting grooves: Moonchild heeft de ideale soundtrack voor Valentijnsdag.  Of je nou rondloopt met een gebroken hart, smoorverliefd of happy single bent, op 14 februari is het in BIRD gegarandeerd wegzwijmelen bij de neo-soul van het Californische trio.

Het is niet de eerste keer dat Moonchild een bezoekje aan Rotterdam brengt. Na de release van haar derde album Voyager stond het trio in 2017 in BIRD. Binnen een paar jaar hebben Amber Navran, Max Bryk en Andris Mattson een behoorlijke track record opgebouwd. Ze gingen op tour met onder meer The Internet en Kamasi Washington, en mogen een hele rits aan toonaangevende artiesten tot hun fanschare rekenen – van Stevie Wonder tot Tyler The Creator.

Inmiddels is de vierde plaat Little Ghost alweer uit. Hierop vermengt Moonchild wederom al het fijne van neo-soul, hiphop, R&B en electropop tot een sound waar je spontaan vlinders in je buik van krijgt!

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 11 February

Nerija BIRD Rotterdam

Nérija

Gooi zeven sleutelfiguren uit de Britse jazz-scene bij elkaar en voilà, Nérija is born. Het dominant vrouwelijke collectief, met o.a. […]

Tuesday 11 February

AMAGUK

Neem drie jazzcats en voeg er een gezonde dosis punkrock aan toe. What do you get? Het Rotterdamse AMAGUK! Onlangs […]

Sunday 16 February

Joe Armon Jones BIRD Rotterdam

Joe Armon-Jones

“The best of London’s creative spirit” a.k.a. Joe Armon-Jones komt naar BIRD! Als toetsenist van Ezra Collective staat Armon-Jones zelfs […]