fbpx

Wednesday 03 February 2016

Gratis

BIRDsessions

Michiel Stekelenburg

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Genre

Tell your friends

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Michiel Stekelenburg begon ooit als rockgitarist, maar voelde zich steeds meer aangetrokken tot jazz’ vrijheid in het spel en improvisatie. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse jazzscene, waar hij zijn hedendaagse jazz met rockinvloeden wijd verspreidt. Naast lid te zijn van verschillende jazzgroepen, is Michiel ook leider van zijn eigen kwintet. Hij stond al in Lantaren/Venster, Paradox en op het North Sea Jazz Festival.

Line-up

Michiel Stekelenburg: gitaar
Guus Bakker: bas
Niek de Bruijn: drums

View agenda

Have A Look At This

Thursday 27 June

Hot 8 Brass Band

Een wereld waarin brassbands hiphop, funk en jazz samen laten komen… lijkt je dat niet geweldig? Ja? Ons ook!

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

Friday 12 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall!