Wednesday 03 February 2016

Gratis

BIRDsessions

Michiel Stekelenburg

Start

22:00

Ticket prices

Genre

Gratis

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Michiel Stekelenburg begon ooit als rockgitarist, maar voelde zich steeds meer aangetrokken tot jazz’ vrijheid in het spel en improvisatie. Inmiddels is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse jazzscene, waar hij zijn hedendaagse jazz met rockinvloeden wijd verspreidt. Naast lid te zijn van verschillende jazzgroepen, is Michiel ook leider van zijn eigen kwintet. Hij stond al in Lantaren/Venster, Paradox en op het North Sea Jazz Festival.

Line-up

Michiel Stekelenburg: gitaar
Guus Bakker: bas
Niek de Bruijn: drums

View agenda

Have A Look At This

Thursday 21 March

LOHAI BIRD Rotterdam

Lohai

Hun doordachte lyrics en infectieuze melodieën vergeleken met de sound van onder meer Emily King, Lianne La Havas en Michael Kiwanuka.

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.

Monday 15 April

Raul Midon BIRD Rotterdam

Raul Midón

Vanavond laat Raul Midón zijn eigenzinnige mix van soul, jazz, latin en flamenco horen op het BIRD-podium.