fbpx

Thursday 14 November

Julia Zahra

THE REMEDY TOUR - PART 2

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 16,- (pre-sale) / € 16,50 (door)

Tickets

14 november pakt BIRD uit met one of Holland’s finest: Julia Zahra. Ze brak al enkele jaren terug door en she ain’t leaving anytime soon! Want Julia is een geboren winnaar. Zo mag ze vol trots terugblikken op het binnenhalen van The Voice of Holland en De Beste Zangers van Nederland.

Resultaat: een uitverkochte clubtournee, een uitverkochte Ziggo Dome en Sportpaleis samen met haar The Voice-coach Marco Borsato, én internationale bekendheid die zelfs strekt tot eilanden in de Pacifische oceaan. Na de release van haar ep Something New vol soulvolle popsongs staan Julia en haar band te popelen om in november weer het land in te trekken met haar The Remedy Tour – Part Two!

View agenda

Have A Look At This

Saturday 28 September

Closing Party

Aan al het goede komt een einde… Daarom sluiten wij na een fantastisch zomerseizoen de deuren van Garden of BIRD. Met muziek van onze Garden-dj’s, een goed glas wijn of een cocktail, een pizza uit de houtoven en natuurlijk met jullie!

Friday 11 October

Byron The Aquarius BIRD Rotterdam

Byron The Aquarius

Super-Sonic Jazz is joining forces met 360 Degrees en gezamenlijk presenteren ze Greyheads and Byron The Aquarius voor een nacht- […]

Friday 18 October

Andreya Triana

‘Faith, focus and belief’ schreef Andreya Triana jaren geleden op een vel papier dat ze boven haar bed hing. Die […]