fbpx

Saturday 07 November 2015

Tickets

Modular

Joy Orbison & Job Jobse

All night long

Start

23:00

Ticket prices

€ 16,- (pre-sale) / € 23,- (door)

Tickets

Modular is terug! Voor deze editie hebben ze een oude bekende naar BIRD gehaald: Joy Orbison. Drie keer eerder draaide de Londenaar in Rotterdam, en drie keer was dat bij Modular. Samen met Job Jobse draait hij een nachtvullende back2back-set.

Het is niet voor het eerst dat de twee heren samen achter de draaitafels staan. In 2013 waren ze al verantwoordelijk voor een legendarische set in Trouw. In zowel binnen- als buitenland hebben Joy en Job inmiddels meerdere keren samen een podium gedeeld. Kwaliteit gegarandeerd dus, wanneer je deze meesters achter de draaitafels zet. In de tweede zaal maken de Rotterdamse delegatie van Modular-dj’s en Nino&Frankie het je erg lastig lang stil te blijven staan.

Line-up

Joy Orbison
Job Jobse
Modular DJ’s
Nino&Frankie

View agenda

Have A Look At This

Saturday 27 April

Royal Republic BIRD Rotterdam Kingsday

Royal Republic

Sit back, relax and enjoy the vibes! Royal Republic is óók dit jaar de plek waar je moet zijn op Koningsdag.

Friday 03 May

New York Transit x Radio 80000

Vanavond hebben we double the thrill. Want we koppelen onze krachten met het Duitse online radio-station Radio 80000 (a.k.a. de Operator van München).

Friday 31 May

Gerd Janson BIRD Rotterdam

Gerd Janson

Gerd Janson is een echte dj’s-dj en wordt gerespecteerd in alle hoeken van de wereld – en is dan ook over de gehele globe achter de draaitafels te vinden.