fbpx

Saturday 07 November 2015

Modular

Joy Orbison & Job Jobse

All night long

Start

23:00

Ticket prices

€ 16,- (pre-sale) / € 23,- (door)

Tickets

Modular is terug! Voor deze editie hebben ze een oude bekende naar BIRD gehaald: Joy Orbison. Drie keer eerder draaide de Londenaar in Rotterdam, en drie keer was dat bij Modular. Samen met Job Jobse draait hij een nachtvullende back2back-set.

Het is niet voor het eerst dat de twee heren samen achter de draaitafels staan. In 2013 waren ze al verantwoordelijk voor een legendarische set in Trouw. In zowel binnen- als buitenland hebben Joy en Job inmiddels meerdere keren samen een podium gedeeld. Kwaliteit gegarandeerd dus, wanneer je deze meesters achter de draaitafels zet. In de tweede zaal maken de Rotterdamse delegatie van Modular-dj’s en Nino&Frankie het je erg lastig lang stil te blijven staan.

Line-up

Joy Orbison
Job Jobse
Modular DJ’s
Nino&Frankie

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 November

The Mauskovic Dance Band

The Mauskovic Dance Band

Cumbia, afrobeat en een snufje disco: The Mauskovic Dance Band mengt het moeiteloos tot een extreem aanstekelijk eigen geluid.

Friday 13 December

Kraak Smaak BIRD Rotterdam

Kraak & Smaak (DJ)

Op 13 december maakt BIRD zich weer op voor een hete clubavond, met achter de decks niemand minder dan Kraak & Smaak en DJ Supermarkt.

Thursday 17 October

PJ Morton BIRD Rotterdam

PJ Morton

PJ Morton released his new album, PAUL and he will be performing his new songs in Rotterdam on October 17th in BIRD! Hope to see you there.