Wednesday 13 January 2016

Gratis

BIRDsessions

Gowther

Start

22:00

Ticket prices

Genre

Gratis

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Gowther bestaat uit drie jonge jazzwolven. De band is ontstaan nadat de drie elkaar leerden kennen tijdens een aantal optredens en sessies (waaronder de BIRDsessions!). Davy Henket is drummer van o.a. Sarah-Jane en blinkt uit in fusion, jazz en funk. Matthijs Geerts treedt op door het hele land met verschillende fusionformaties. Ook Nick Kerkhoff is actief in verschillende formaties en heeft het podium al gedeeld met grootheden als Benjamin Herman en Izaline Calister.

Line-up

Davy Henket: drums
Matthijs Geerts: keys
Nick Kerkhoff: bas

View agenda

Have A Look At This

Friday 05 April

Garden Of BIRD Rotterdam

Garden of BIRD

Eindelijk is het weer zover! BIRD opent wederom de deuren van zijn voortuin: Garden of BIRD. Van dinsdag t/m zondag kun je bij mooi weer binnenwandelen en alle onbeantwoorde e-mails, to-do-lijsten en appjes van je af laten glijden.

Monday 15 April

Raul Midon BIRD Rotterdam

Raul Midón

Vanavond laat Raul Midón zijn eigenzinnige mix van soul, jazz, latin en flamenco horen op het BIRD-podium.

Friday 19 April

Margriet Sjoerdsma at BIRD

Margriet Sjoerdsma

De afgelopen jaren veroverde Margriet Sjoerdsma Nederland met A Tribute to Eva Cassidy. Meer dan 80 keer speelde ze met […]