fbpx

Wednesday 13 January 2016

Gratis

BIRDsessions

Gowther

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Genre

Tell your friends

Een jazzclub is niet compleet zonder zijn eigen sessie, zonder een ontmoetingsplek voor muzikanten, maar bovenal een speelplek zonder grenzen. Voor het publiek is dit dé kans om muzikanten te zien buiten hun vaste bandbezettingen en in de meest uiteenlopende samenstellingen. Daarom is BIRD iedere week de plek voor de enige sessie in Rotterdam die ertoe doet.

Gowther bestaat uit drie jonge jazzwolven. De band is ontstaan nadat de drie elkaar leerden kennen tijdens een aantal optredens en sessies (waaronder de BIRDsessions!). Davy Henket is drummer van o.a. Sarah-Jane en blinkt uit in fusion, jazz en funk. Matthijs Geerts treedt op door het hele land met verschillende fusionformaties. Ook Nick Kerkhoff is actief in verschillende formaties en heeft het podium al gedeeld met grootheden als Benjamin Herman en Izaline Calister.

Line-up

Davy Henket: drums
Matthijs Geerts: keys
Nick Kerkhoff: bas

View agenda

Have A Look At This

Thursday 27 June

Hot 8 Brass Band

Een wereld waarin brassbands hiphop, funk en jazz samen laten komen… lijkt je dat niet geweldig? Ja? Ons ook!

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

Friday 12 July

Boogieball BIRD Rotterdam

BoogieBall

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall!