fbpx

Friday 31 May

Tickets

360 Degrees

Gerd Janson

Start

23:00

Ticket prices

€ 12,-

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en elektronica gemaakt worden. Voor deze editie halen we er een die al lang (héél lang) op onze wishlist stond: Gerd Janson!

Gerd Janson

Gerd Janson is een echte dj’s-dj en wordt gerespecteerd in alle hoeken van de wereld – en is dan ook over de gehele globe achter de draaitafels te vinden. Deze house- en techno-wizard staat bekend om zijn flips van classics en om nèt die nummers te draaien die je pas een jaar later op andere dansvloeren hoort… dus have your Shazams ready!

Line-up:

Gerd Janson
Joe Manish
Dj Sykes
Mundi
View agenda

Have A Look At This

Thursday 27 June

Hot 8 Brass Band

Een wereld waarin brassbands hiphop, funk en jazz samen laten komen… lijkt je dat niet geweldig? Ja? Ons ook!

Friday 28 June

BIRD Rotterdam Ntjam Rosie

Jazz Night Express

Eén trein, drie jazzpodia: 28 juni 2019 vertrekt de Jazz Night Express van Rotterdam, via Amsterdam naar hartje Berlijn. De Jazz Night Express is slapen, eten, drinken én genieten van muziek op een onvergetelijke reis naar Berlijn en weer terug.

Monday 08 July

SudanArchives_JackMckain

Sudan Archives

Sudan Archives speelt deze zomer op alle festivals over de hele wereld brengt… maar(!) vanavond vind je haar in BIRD – haar enige show in intieme clubsetting (we’re honored).