fbpx

Friday 31 May

360 Degrees

Gerd Janson

Start

23:00

Ticket prices

€ 12,-

Tickets

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook regelmatig uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en elektronica gemaakt worden. Voor deze editie halen we er een die al lang (héél lang) op onze wishlist stond: Gerd Janson!

Gerd Janson

Gerd Janson is een echte dj’s-dj en wordt gerespecteerd in alle hoeken van de wereld – en is dan ook over de gehele globe achter de draaitafels te vinden. Deze house- en techno-wizard staat bekend om zijn flips van classics en om nèt die nummers te draaien die je pas een jaar later op andere dansvloeren hoort… dus have your Shazams ready!

Line-up:

Gerd Janson
Joe Manish
Dj Sykes
Mundi
View agenda

Have A Look At This

Saturday 21 September

Boddhi Satva BIRD Rotterdam

Boddhi Satva

We trappen de eerste editie in BIRD af met afro-powerhouse, de ‘godfather of ancestral soul’ Boddhi Satva. Deze dj en producer is op een levenslange missie om de gospel van dance te verspreiden en verandert daarom BIRD op 21 september in zijn house-tempel!

Thursday 26 September

Joe Armon-Jones

Postponed: new date will be announced shortly “The best of London’s creative spirit” a.k.a. Joe Armon-Jones komt naar BIRD! Als […]

Saturday 28 September

Closing Party

Aan al het goede komt een einde… Daarom sluiten wij na een fantastisch zomerseizoen de deuren van Garden of BIRD. Met muziek van onze Garden-dj’s, een goed glas wijn of een cocktail, een pizza uit de houtoven en natuurlijk met jullie!