fbpx

Tuesday 10 March

Franc Moody

Start

20:30 (doors 20:00)

Ticket prices

€17,50 (pre-sale) / €18,00 (door)

Tickets

Non-stop funky grooves overspoeld met elektronische elementen à la Daft Punk en Jamiroquai. Met deze formule (en met hun reputatie als betoverende live band) heeft Franc Moody op festivals al heel wat harten gestolen. Na uitverkochte shows over heel Europa en in de USA staat de Londense band op 10 maart in BIRD!

In 2018 komt de EP Dance Moves uit met daarop de onweerstaanbare hits “Dopamine” en “Dance Moves”. De EP is een verzameling van intergalactische funk en golvende drum-‘n-bass grooves. Live is de Londense band een fenomeen geworden: afgelopen zomer heeft de band talloze festivals, waaronder Glastonbury, op zijn knieën gekregen. Maar ook in een intieme clubsetting komt de band tot z’n recht. See you op 10 maart!

View agenda

Have A Look At This

Friday 14 February

Moonchild BIRD Rotterdam

Moonchild

Ga mee op reis naar een wereld waarin spiritual jazz, groovy beats en dromerige synthesizers samensmelten. Na tours met o.a. Jill Scott en The Internet staat L.A’s meest spacey alternatieve r&b-trio Moonchild in BIRD!

Friday 28 February

Ntjam Rosie

Het album Breaking Cycle van de in Kameroen geboren Ntjam Rosie ontving louter lovende kritieken in alle grote dagbladen en muziektijdschriften. Het Engelse Soulandjazz.com riep het album uit tot Soul Album of the week en het eveneens Engelse Echoes Magazine verkoos het tot Beste Soul Album van 2017!

Sunday 01 March

Nona

Ze is nog in haar vroege twenties, maar heeft nu al de warme, rauwe stem van een doorgewinterde vocaliste. Ze […]