fbpx

Friday 13 November 2015

Bourswavy

Bondax

Start

23:00

Ticket prices

€ 10,- (early BIRD) / € 13,- (pre-sale)

Tickets

Genre

Tell your friends

Bourswavy is dé gathering voor liefhebbers van elektronische muziek en brengt de perfecte mix tussen uk-bass, future sounds, house en disco. Voor deze eerste editie is het Britse producersduo Bondax achter de draaitafels uitgenodigd.

Bondax kent zijn klassiekers, maar is opgegroeid met het geluid van dit millennium. Het duo is piepjong, maar heeft een muzikale rugzak waar menig pionier jaloers op zou zijn. Gezamenlijk schaven zij al sinds hun elfde jaar (!) aan het ultieme clubgeluid. En het resultaat mag er wezen: frisse house waar de nadagen van disco in weerklinken, maar ook diepe bassen volgens de uk-house-traditie.

Na YouTube-records gebroken te hebben met hun remix van Blackstreets “No Diggity”, dj-sets in Mixmags DJ Lab en Boiler Room, staan zij te popelen om de dansvloer van BIRD over te nemen. Hierbij worden ze bijgestaan door Sic Faux, Mattie Masovic en Sonny Forelli.

Line-up

Bondax
Sic Faux
Mattie Masovic
Sonny Forelli

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 November

The Mauskovic Dance Band

The Mauskovic Dance Band

Cumbia, afrobeat en een snufje disco: The Mauskovic Dance Band mengt het moeiteloos tot een extreem aanstekelijk eigen geluid.

Friday 13 December

Kraak Smaak BIRD Rotterdam

Kraak & Smaak (DJ)

Op 13 december maakt BIRD zich weer op voor een hete clubavond, met achter de decks niemand minder dan Kraak & Smaak en DJ Supermarkt.

Tuesday 05 November

BOMBINO-BIRD-Rotterdam

Bombino

Maak je klaar voor blues met zand in de groeven. De Nigerijnse saharabluesgitarist Omara Moctar, beter bekend als Bombino, is terug in BIRD!