Friday 13 November 2015

Tickets

Bourswavy

Bondax

Start

23:00

Ticket prices

€ 10,- (early BIRD) / € 13,- (pre-sale)

Genre

Bourswavy is dé gathering voor liefhebbers van elektronische muziek en brengt de perfecte mix tussen uk-bass, future sounds, house en disco. Voor deze eerste editie is het Britse producersduo Bondax achter de draaitafels uitgenodigd.

Bondax kent zijn klassiekers, maar is opgegroeid met het geluid van dit millennium. Het duo is piepjong, maar heeft een muzikale rugzak waar menig pionier jaloers op zou zijn. Gezamenlijk schaven zij al sinds hun elfde jaar (!) aan het ultieme clubgeluid. En het resultaat mag er wezen: frisse house waar de nadagen van disco in weerklinken, maar ook diepe bassen volgens de uk-house-traditie.

Na YouTube-records gebroken te hebben met hun remix van Blackstreets “No Diggity”, dj-sets in Mixmags DJ Lab en Boiler Room, staan zij te popelen om de dansvloer van BIRD over te nemen. Hierbij worden ze bijgestaan door Sic Faux, Mattie Masovic en Sonny Forelli.

Line-up

Bondax
Sic Faux
Mattie Masovic
Sonny Forelli

View agenda

Have A Look At This

Friday 29 March

LIBERATION 6 YEARS BIRD

Liberation X Ancestral

Soulroots, de provider van Liberation viert vrijdag 29 maart zijn zesde verjaardag en nodigt daarvoor al zijn internationale vrienden uit. Zo is Ancestral, de wereldwijde flagship party van Ivan Diaz (en Boddhi Satva) ook van de partij!

Friday 12 April

Lefto BIRD Rotterdam

LeFtO

Dj-icoon, producer en organisator LeFtO is één van de meest toonaangevende dj’s van dit moment.

Saturday 27 April

Royal Republic BIRD Rotterdam Kingsday

Royal Republic

Sit back, relax and enjoy the vibes! Royal Republic is óók dit jaar de plek waar je moet zijn op Koningsdag.