fbpx

Saturday 18 January

Back and Forth

80ties, 90ties, Zeroes

Start

23:00

Ticket prices

€9,- (pre-sale) / €27,- (ticket for four) / €10,- (door)

Tickets

18 Januari brengen we een ode aan de jaren tachtig, negentig en zeroes! Natuurlijk doen wij dat op geheel op onze eigen BIRD-manier zoals je van ons gewend bent.


Visual DJ’s Off The Wall brengen een ode aan de hoogtijdagen van hiphop, acid jazz, nineties house en natuurlijk de beste popclassics. Take a trip down memory lane en bereid je voor op een feel-good avond waarop een arsenaal aan eighties, nineties & zeroes videoclips en muzikanten de revue passeert. We gaan ‘Back and Forth’ tussen de genres en artiesten die deel uitmaakten van jouw (en onze) muzikale identiteit. Denk aan Prince, Tupac, The Neptunes, Destiny’s Child en nog veel meer!

Line-up

DJ Mike Mercy (Off the wall)
VJ Supreme Cuisine

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 11 February

Nerija BIRD Rotterdam

Nérija

Gooi zeven sleutelfiguren uit de Britse jazz-scene bij elkaar en voilà, Nérija is born. Het dominant vrouwelijke collectief, met o.a. […]

Tuesday 11 February

AMAGUK

Neem drie jazzcats en voeg er een gezonde dosis punkrock aan toe. What do you get? Het Rotterdamse AMAGUK! Onlangs […]

Friday 14 February

Moonchild BIRD Rotterdam

Moonchild

Ga mee op reis naar een wereld waarin spiritual jazz, groovy beats en dromerige synthesizers samensmelten. Na tours met o.a. Jill Scott en The Internet staat L.A’s meest spacey alternatieve r&b-trio Moonchild in BIRD!