fbpx

Thursday 17 October

Book a table
Gratis

BIRDsessions

APQ

Anna Tsombanis & Paul Van de Calseijde Quartet

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

BIRDsessions, onze weekly hang, is dé muzikale speeltuin voor muzikanten en muziekliefhebbers. Doorgewinterde pro’s en prille talenten ontmoeten elkaar in de pit en vermorzelen al improviserend barrières, verschillen, labels en genres. Doe je mee?

De Berlijnse Anna Tsombanis en Bredenaar Paul van de Calseijde ontmoetten elkaar in Engeland tijdens het Three Nations Project. Na een hele week intensief spelen waren ze nog niet klaar met elkaar en besloten ze de good vibes voort te zetten met een tour door Nederland… en APQ was born!
Vanavond spelen ze originele composities, afgewisseld met wat jazz standards – maar met de onmiskenbare moderne twist waar Anna en Paul bekend om staan.

Line-up

Anna Tsombanis: tenor saxophone
Paul Van de Calseijde: tenor saxophone
Donatas Bielunskis: double bass
Jens Meijer: drums
Session leader: Nello Biasini

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 06 November

Angel Bat Dawid BIRD Rotterdam

Angel Bat Dawid

Chicago’s sprituele jazz-savior, Angel Bat Dawid, komt naar Rotterdam! De klarinettist, zangeres en muzikale waarzegster groeide binnen no-time uit tot […]

Sunday 10 November

Christian Scott

Christians Stretch Music, doet precies wat de naam al zegt: het rekt de traditionele interpretaties van jazz op (of uit) en maakt zo meer ruimte voor andere muzikale vormen, talen en culturen.

Saturday 16 November

Jayda G at BIRDfest

BIRDfest

BIRDfest biedt een totaalervaring die knuffelt met de actualiteit en flirt met traditie.