fbpx

Tuesday 11 February

Book a table
Gratis

AMAGUK

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Neem drie jazzcats en voeg er een gezonde dosis punkrock aan toe. What do you get? Het Rotterdamse AMAGUK! Onlangs werd de act als publieksfavoriet gekozen tijdens de uitreiking van de prestigieuze Erasmus Jazz Prijs. Gitarist Daniel Denis kreeg zelfs de titel van beste solist toebedeeld. Het trio tourde al door de UK, Griekenland en Spanje en was te bewonderen tijdens North Sea Jazz.

AMAGUK staat garant voor energieke live shows met gierende gitaren, saxofoonsolo’s, harde drums en kleurrijke harmonie├źn. Jazzrock as it should be: high-tempo, energiek en met een punky attitude! Dinsdag 11 februari staat het internationale trio op onze stage.

Line up

Daniel Denis: guitar/effects/synth
Alex Coulon: drums
Alba Gil Aceytuno: drums

Insider tip:

Let op, vooraf speelt Nerija in BIRD, we zien je graag wat eerder!

View agenda

Have A Look At This

Thursday 05 March

Charlotte Dos Santos at BIRD

Charlotte Dos Santos

Donderdag 5 maart komt Charlotte Dos Santos naar BIRD! De sounds van deze Braziliaans-Noorse componiste, producer en vocaliste zijn net […]

Saturday 07 March

Antal, Sassy J & Dego

360 Degrees is een avond met house als basis, maar waar ook uitstapjes naar obscure afrobeat, disco, boogie en electronica […]

Friday 27 March

BRUUT! & Anton Goudsmit

BRUUT! weet van Rusland tot Japan mensen aan het zweten, juichen maar vooral aan het dansen te krijgen. Deze keer met gitarist Anton Goudsmit!