fbpx

Saturday 02 November

BIRDFEST 2024

Jade Soul

With Soulsync

Start

16:00 – 23:30 – Live Acts, 23:00 – 04:00 – Clubprogramma

Ticket prices

Excl. servicekosten:
Super Early BIRD - €22 UITVERKOCHT
Early BIRD - €30 UITVERKOCHT
Regular BIRD - €35
Early BIRD - Club Only - €15
Regular BIRD - Club Only - €20

Tickets

Genre

Tell your friends

BIRDFEST 2024, drie locaties, twee dagen, één festival! Onder het thema ‘Celebrate the Culture’ komt het festival op vrijdag 01 en zaterdag 02 november terug op de iconische locaties Annabel, BIRD en MONO. Where the sounds of day and night merge into one! Een viering van muziek en cultuur die oude legendes en nieuwe talenten samenbrengt. Op 2 november betreedt niemand minder dan Jade Soul het podium van BIRDfest.

Deze Rotterdamse DJ staat bekend om haar energieke en grensverleggende sets, waarin ze moeiteloos genres zoals UK garage, trap, baile funk en soul verweeft tot een ritmische reis die je meeneemt naar onbekende muzikale werelden. Met haar scherpe oor voor muziek en storytelling brengt Jade Soul een unieke vibe die ervoor zorgt dat iedereen op de dansvloer blijft bewegen.

Over Soulsync:

De oorsprong en het verhaal van SoulSync (opgericht door Jade Soul) komen voort uit de volgende behoeften:

In verbinding staan met de ziel is waar Jade in gelooft en wat zij deelt in haar muzikale expressie (sets). Ze wilde een concept starten dat dezelfde gedachtegang en waarden belichaamt, ervan overtuigd dat dit de unieke vibes en ervaringen zal terugbrengen uit de goede tijden van het nachtleven. Een van de belangrijkste inspiraties voor de avond is gebaseerd op de levendige, muzikale en dansbare ervaring van Soul Train.

Mis het niet – haar show belooft een spektakel vol soul, high-energy beats en verrassende twists.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 02 November

Carista

BIRDFEST 2024, drie locaties, twee dagen, één festival! Onder het thema ‘Celebrate the Culture’ komt het festival op vrijdag 01 […]

Saturday 02 November

Karen Nyame KG

BIRDFEST 2024, drie locaties, twee dagen, één festival! Onder het thema ‘Celebrate the Culture’ komt het festival op vrijdag 01 […]

Thursday 17 October

Myles Sanko

Soul-lovers opgelet! Na in 2014, 2016 en 2022 de zaal gerockt (of gesould?) te hebben is Myles Sanko donderdag 17 oktober terug in BIRD. Deze lovechild of soul music bracht oktober dit jaar zijn zesde album Let It Unfold uit. Op dit album rekent Sanko af met trauma’s uit zijn kindertijd en zingt hij over zijn toekomstdromen. Het maken van de songs was therapeutische voor Sanko en geeft hem nieuwe kracht: het hielp hem om zijn kwetsbaarheden te omarmen en zijn sterke kanten te vieren. Hoe dat klinkt? Verwacht zijn usual soul, jazz, hiphop en de ritmische invloeden van zijn Ghanese roots samengesteld tot één catchy soulvolle sound.