fbpx

Wednesday 27 April 2022

Gratis

Kingsday 2022

Royal Republic

Start

14:00

Ticket prices

Gratis

Sit back, relax and enjoy the vibes! Royal Republic is na twee jaar weggeweest dit jaar de plek waar je moet zijn op Koningsdag. Opnieuw presenteren we je een avond gevuld met de meest soulvolle BIRD sounds van vroeger, nu en morgen.

Rotterdams beste selectors serveren een gezonde portie hiphop, soul, disco, RnB en Afro Sounds. Geniet van een heerlijke cocktail in Garden of BIRD, bestel snacks and dishes uit de foodtruck van ‘Chippy Chips’ of order een slice van onze real-deal houtovenpizza’s en dans tot de zon verdwijnt achter de mooiste skyline van Nederland.

Line-up

14.00 – 16.30 – Phil Peoples
16.30 – 18.00 – Franky Sticks
18.00 – 19.00 – Sojuju
19.00 – 20.00 – Cijntje
20.00 – 22.00 – Ray Escobar

LET OP! Op Koningsdag werken wij met munten. Deze zijn te verkrijgen bij BIRD aan de hoofdingang

View agenda

Have A Look At This

Thursday 09 May

Antares Flare & RADIOHOP & Kofi the Unknown

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: […]

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Monday 03 June

Santrofi

“Life has never been easy, so keep moving” luidt de openingszin van Santrofi’s Making Moves, de titelsong van hun nieuwe album. Het zeven zielen rijke collectief uit Accra, Ghana toont ons de roots en toekomst van de HighLife groove. Vers van de pers na de release van het nieuwe album is de band te vinden op het podium van BIRD op 6 juni.