fbpx

Friday 09 October 2015

Door only

Selections

w/ Max Abysmal

Start

23:00

Ticket prices

€ 6,- (door)

Selections komt naar BIRD! Selections = de beste selectors, gevarieerde sets, geen vast genre, tweehonderd liefhebbers en alleen maar heerlijke platen! Deze eerste editie is de booth voor Max Abysmal.

Zes jaar geleden verhuisde de Australische Max Abysmal naar Amsterdam en het duurde niet lang voor hij verliefd werd op de muziek die deze stad te bieden heeft. Hoewel hij begon met house, verkent hij nu allerlei verschillende genres. Door veel tijd door te brengen bij Rush Hour en Redlight Records ontdekte hij dat er zo veel meer is dan de gebruikelijk four-to-the-floor-beats. Zijn sound bracht hem al naar grote festivals als Lowlands, Where The Wild Things Are, Bungalup en Welcome to the Future en beroemde Amsterdamse clubs als Studio80 en Canvas.

Max’ muzikaliteit is net zo uniek als zijn platencollectie en zijn sound is niet in een specifiek genre te vatten. Als we het toch proberen: experimentele chicagohouse met een boost van Afrikaanse ritmes en geluiden en een vleugje balearic.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 09 May

Antares Flare & RADIOHOP & Kofi the Unknown

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: […]

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!

Monday 03 June

Santrofi

“Life has never been easy, so keep moving” luidt de openingszin van Santrofi’s Making Moves, de titelsong van hun nieuwe album. Het zeven zielen rijke collectief uit Accra, Ghana toont ons de roots en toekomst van de HighLife groove. Vers van de pers na de release van het nieuwe album is de band te vinden op het podium van BIRD op 6 juni.