fbpx

Thursday 14 April 2022

Gratis

Alternate Takes

Bnnyhunna

Start

22:00

Ticket prices

Free entrance (walk in)

Gratis

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: er zijn geen regels. Oké… eentje dan: de host nodigt een guest-artist uit. Verder zijn we overgeleverd aan de muzikale whims van de band: van een avond post-moderne free-jazz tot dromerige live-loops en van zeskoppige bands tot akoestische duo’s – alles kan. Op donderdag 14 april is het de beurt aan de Amsterdam-based producer en artiest Bnnyhunna.

Started in the church, now he’s here! Benjamin ‘Bnnyhunna’ Ankomah leerde zichzelf tijdens de kerkdiensten in zijn jeugd o.a. gitaar, keys en drums te bespelen. Flash-forward naar 2022: de Amsterdammer met Ghanese roots is inmiddels een veelgevraagde producer: artiesten als Akwasi, Yung Nnelg, Winne en Rimon hebben hem op quick-dial. Op de momenten dat hij niet aan de knoppen draait, neemt hij Europese festivals over als bandlid van o.a. José James (!) en Arp Frique & Family. Vorig jaar dropte Bnny zijn zwoele solodebuut ‘Feelings Mutual?’ met een feature van BIRDbekende Jarreau Vandal.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 22 May

BUILDING BLOCKS: A COMMUNITY HANG

We are excited to invite you to come hang out and get involved in BUILDING BLOCKS: A Community Hang on […]

Thursday 06 June

Raquel Rodriguez

Donderdag 6 juni staat Raquel in BIRD. Raquel Rodriguez, een veelzijdige kunstenaar geboren en getogen in Los Angeles. In 2021 bracht Rodriguez in eigen beheer het langverwachte debuutalbum “Sweet Side” uit, dat opwindende samenwerkingen bevat met artiesten en producers als MXXWLL, III Camille, Matt Johnson (Jamiroquai), Amber Navran (Moonchild), Steve Swatkins (Allen Stone), Nigel Hall (sla) en nog veel meer.

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.