fbpx

Saturday 22 January 2022

Filmdiner op je eigen bank

Cinema Culinair

No Reservations

Start

Zaterdagmiddag van 15.00 - 18.00 uur ophalen bij BIRD

Ticket prices

Take away diner: €39,95 p.p [7-gangen]

Tickets

Een nieuwe culinaire feel-good movie incoming, met de heerlijkste gerechten die zo uit de film ‘No Reservations’ op jouw bord belanden (met een kleine omweg via BIRD dan). Jij streamt de film thuis, doet de finishing touch en geniet van de culinaire dishes uit de film ‘No Reservations’!

Het menu

Onze chef Martin schotelt je 7 gangen voor; coquilles met safraansaus, dorade met groenten uit de oven, spaghetti all’arrabbiata, een veggie pizzapunt, tapasplank, kippendij met cognacsaus en last but not least; koude sabayon met een pancake en rood fruit (7-gangen).

Let op: Heb je een allergie? No worries, neem contact op met Cinema Culinair via info@cinemaculinair.nl. Afhalen kan op zaterdagmiddag 22 januari 2022 van 15.00 – 18.00 uur bij BIRD (Raampoortstraat, 24). Het aantal bestellingen is beperkt (op = op).

De film

Chef-kok Kate Armstrong (Catherine Zeta-Jones) leeft haar leven zoals ze haar keuken runt in een trendy restaurant in Manhattan; no bullshit. Haar werkwijze is zowel charmant als intimiderend voor de mensen om haar heen. Kate coördineert tijdens hectische diensten – zonder moeite – honderden maaltijden en haar gerechten zijn tot in de puntjes perfect bereid. Kate’s perfectionistische aard wordt danig op de proef gesteld wanneer ze plotseling moet zorgen voor haar negenjarige nichtje Zoë en daarbij moet wedijveren met de nieuwe souschef Nick Palmer, die haar absolute tegenpool is. Kortom: een film over passie voor perfectie, balans werk-privé, rivaliteit en liefde (én met de lekkerste gerechten!).

View agenda

Have A Look At This

Saturday 14 December

Michelle David & The True-tones

Op zoek naar de roots van rhythm & blues, R&R en soul, werden muzikanten Onno Smit en Paul Willemsen gegrepen door de pure energie van deze muziek, en besloten ze hun eigen variant te maken. Beide heren, door de wol geverfd met hun bands Beans & Fatback en Lefties Soul Connection, vonden in de Amerikaanse Michelle David dé zangeres voor hun zoektocht naar de bakermat van de soul.

Thursday 09 May

Antares Flare & RADIOHOP & Kofi the Unknown

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: […]

Sunday 05 May

Bruno Berle

Met een stem van puur goud en een verbazingwekkende gevoeligheid voor oprechte popsongs, omarmt Berle op No Reino Dos Afetos (In the Realm of Affections) oprechtheid door middel van Braziliaanse liefdesliedjes met sterallures, ambient vignetten, warme, huisgemaakte beats en zachte slagen van MPB-genialiteit. Zondag 05 mei staat de briljante jonge componist, dichter en multi-instrumentalist Bruno met een akoestische set in V11!