fbpx

Friday 24 December 2021

BIRD X-Mas dinner

Take Away

Start

Ophalen tussen 15.00u - 18:00u

Ticket prices

X-mas take away Dinner: €52
X-mas kindermenu: €12.50
Cocktails: €10
Wijnen: €25

Tickets

Geen zin om het gourmetstel weer van zolder te halen? No worries, onze chef maakt een kerstdiner voor je klaar. Een menu van vijf culinaire hoogstandjes (met of zonder vlees) waar je niet heel de dag voor in de keuken staat, maar afhaalt bij BIRD!

Onze chef heeft uitgepakt met een feestelijk menu vol verwennerijen, as usual. En we zijn nog niet klaar; je kan er ook je favo cocktail bestellen; haal het BIRD kerstgevoel dit jaar naar je eigen keuken! Bestellen doe je door tickets te kopen. Je kunt je bestelling op 24 december tussen 15:00 en 18:00 uur bij BIRD (Raampoortstraat 24) ophalen.

Het menu (met vlees):

(1) Crispy nigiri zalm
(2) Rouleau van kwartel


(3) Cappuccino van doperwten
(4) Kabeljauwrug

(5) Hertenfilet


(6) Cheesecake

 

Het menu (zonder vlees):

Vegetariër of allergieën?

Geef je wensen door aan info@bird-rotterdam.nl, dan zorgen wij voor een heerlijk aangepast menu.

View agenda

Have A Look At This

Wednesday 03 July

CELEBRATING PRINCE feat. former members of the NPG

Alle Prince fans opgelet, want niemand minder dan de voormalige bandleden van ‘The New Power Generation’ komen naar Rotterdam om hun baas & mentor, the one and only Prince en zijn muziek te eren. Woensdag 03 juli staan ze in Annabel. Come celebrate with us!

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.

Saturday 13 July

Boogieball

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen. Zet het weekend van 12 en 13 juli dikgedrukt in je agenda; it’s going down!