fbpx

Wednesday 30 June 2021

KOMPROEVEN presents:

Live BBQ Battle KipKipKip

at Garden of BIRD

Start

17:00 (doors) 18:00 (start)

Ticket prices

€20.00

Tickets

Na de zeer succesvolle edities van vorig jaar, komt BIRD terug met de Live BBQ Battles! Op 30 juni gaan teams Shirma’s Soul Food en Team Sexyflavors het tegen elkaar opnemen onder toeziend oog van MC Howard Komproe. Welk team kan het lekkerste kip gerecht maken? Dat bepaal jij! Koop een ticket, ontvang een blauwe en een rode munt en proef beide recepten. Jij beslist welk team zich de winnaar van de avond mag noemen. The battle is on!

Shirma’s Soul Food
Shirma heeft als soulvolle zangeres al vaak bij BIRD op het podium gestaan, maar deze artiest heeft ook serious cooking skills! Onlangs verscheen haar eerste kookboek ‘Shirma’s Soul Kitchen’, waarin ze niet alleen haar kitchen secrets deelt, maar ook handige tips en tricks voor in de keuken.

Team Sexyflavors
De veelzijdige mooiboys van Team Sexyflavors kunnen werkelijk alles. Vorig jaar hebben deze mannen hun skills al laten zien tijdens de vega-editie en we zijn er heilig van overtuigd dat ze ook kip ook geen enkel probleem voor ze is. Wij beginnen vast met watertanden!

Meer edities in Garden of BIRD
Live BBQ Battle Fishy Business op woensdag 28 juli
Live BBQ Battle plant based op woensdag 25 augustus

Wij hanteren de richtlijnen van de RIVM, daarom is er een beperkt aantal tickets verkrijgbaar. Wees er snel bij; kom chillen terwijl zij grillen.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 13 July

Boogieball

North Sea Jazz Festival is back in town en dat betekent maar één ding: het is tijd voor BoogieBall! Tijdens deze inmiddels legendarische Official North Sea Jazz Afterparty komen jouw favoriete artiesten in BIRD om te jammen of om voor een avond dj te spelen. Zet het weekend van 12 en 13 juli dikgedrukt in je agenda; it’s going down!

Wednesday 18 September

Baby Rose

Baby Rose maakt helende muziek voor de doellozen en gebroken harten. De genomineerde zangeres/liedjesschrijver en producer heeft van nature een uniek rijke stem die zich perfect leent voor haar krachtige, rokerige ballads waarin verloren liefdes en gebroken toekomsten worden betreurd. “Ik maak muziek om mezelf door dingen heen te helpen,” zegt ze. De indringende eerlijkheid en kwetsbaarheid die ze in haar teksten brengt, helpt op haar beurt anderen om hun gevoelens te verwerken en een plek van heling te vinden. Voor Rose is het een voortdurende reis. “Als ik iets achter ga laten, is het mensen terugbrengen naar zichzelf,” zegt ze. “Terwijl ik zelf terugkom bij mezelf, is het een voortdurende reset: Onthoud wie je bent, onthoud wie je wilt zijn.”

Thursday 21 November

YĪN YĪN

Global psych rockers YĪN YĪN zitten op de top van hun kunnen en nemen je mee naar onbekend terrein! Op […]