fbpx

Wednesday 22 July 2020

Sold Out

Extra shows

Akwasi

At LantarenVenster

Start

18:00-19:00 (doors 17:30) | 20:30-21:30 (doors 20:00) | 23:00-24:00 (doors 22.30)

Ticket prices

Sold Out

De tickets voor de eerste drie shows waren binnen no time uitverkocht. Goed nieuws: Akwasi geeft drie extra shows in LantarenVenster op woensdag 22 juli. Hij neemt mee: zijn live-band, next-level-energy en de sonische sunshine van zijn 2020-album Sankofa.

Na vier albums met Zwart Licht en een solo-plaat trok Akwasi vanaf 2016 jaarlijks naar Ghana. Als mens én als muzikant ging hij terug naar zijn roots. Samen met vrienden en familie dook hij head-first in de Ghanese (muziek)cultuur. Het resultaat: Sankofa. Op zijn tweede solo-album flowt Akwasi moeiteloos over een mix van hiphop, highlife, jazz, soul en afrobeat. In zijn eigen woorden: “Ieder nummer moet voelen aslof de Ghansese zon op je schijnt. Als dat niet lukt, heb ik iets niet goed gedaan.” Dansen op anderhalve meter voelde nog nooit zo goed.

Let op: LantarenVenster heeft voor dit concert een beperkte capaciteit en biedt uitsluitend zitplaatsen.

View agenda

Have A Look At This

Tuesday 25 June

Greg Foat

London’s Leading jazz pianist, componist en producer Greg Foat komt naar BIRD! Niet te missen in de UK’s jazz scene voor zijn ‘non-contemporary jazz’ en ambient tunes. Foat’s muziek wordt geïnspireerd door elementen van hymnody, global folk traditions, psychedelia maar ook van ‘60s, ‘70s pop, soul en blues. Een must-see voor de echte jazzliefhebber.

Thursday 31 October

Elijah Fox

Elijah Fox is een multi-instrumentalist, zanger en producer uit Los Angeles. Hij speelt al 16 jaar piano en studeerde aan het Oberlin Conservatorium. Zijn muziek omvat genres als neo-soul, R&B, lo-fi hiphop, trap en indierock. Hij laat zich inspireren door pianisten als Art Tatum, Ravel, Ahmad Jamal, Scott Storch, Robert Glasper en Erroll Garner en in zijn muziek hoor je jazz vermengd met impressionisme en psychedelische soul. Donderdag 31 oktober staat hij in LantarenVenster!

Thursday 02 May

Typhoon

Typhoon

Typhoon brengt zijn nieuwe album ‘Lichthuis’ op zaterdag 21 november naar LantarenVenster! In november gaat Typhoon het land in om 30 mensen per voorstelling mee te nemen in zijn persoonlijke reis naar en in zijn ‘Lichthuis’. Weet dat je al volledig bent en kom los van het idee dat je nog iets nodig hebt om te zijn, je bént al.