fbpx

Wednesday 29 May 2019

Gratis

Homegrown

Si Christina

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét geluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

Na een korte break is Si Christina back in business, en dat gaan we merken op 29 mei! Naast het coveren van traditionele Kaapverdische muziek verdiept Si Christina zich ook in Nederlandstalige hiphop en r&b. Het resultaat: een eigenzinnige mix van de twee, die alleen van Si Christina kan komen. Hoe dit klinkt hoor je op haar nieuwste ep N’Joy (die verwijst naar haar dochter Joy en naar het plezier dat ze haar publiek wil geven!)

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 09 May

Antares Flare & RADIOHOP & Kofi the Unknown

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: […]

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!

Monday 03 June

Santrofi

“Life has never been easy, so keep moving” luidt de openingszin van Santrofi’s Making Moves, de titelsong van hun nieuwe album. Het zeven zielen rijke collectief uit Accra, Ghana toont ons de roots en toekomst van de HighLife groove. Vers van de pers na de release van het nieuwe album is de band te vinden op het podium van BIRD op 6 juni.