fbpx

Monday 04 February 2019

Shabazz Palaces

Start

20:30 (doors: 20:00)

Ticket prices

€ 18,50 (pre-sale) / € 19,- (door)
CJP: € 12,- (pre-sale only)

Tickets

Genre

Tell your friends

Maak je op voor een voyage into space! Seattle’s finest hiphopduo Shabazz Palaces staat in BIRD. Met Shabazz Palaces betreden Ishmael Butler, a.k.a. Palaceer Lazaro, a.k.a. Butterfly (van vroegere jazz-rapformatie Digable Planets) en Tendai “Baba” Maraire een universum vol ruimtereizen, black mirrors en illuminati. Maar niet bang worden nu, want ze willen juist dat je je eigen connecties maakt en conclusies trekt. Ga mee in hun free-jazz vibe, gecreëerd door samplers, sequencers en drummachines.

Het duo is #woke, met teksten die drijven op blackness en de black experience. Butler en Maraire halen ook inspiratie uit Black Constellation, een collectief van like-minded visual artists, fashion designers en muzikanten. The rocket to Quazarz wordt gelanceerd op 4 februari. Kom naar BIRD en enjoy their ride through the galaxy.

View agenda

Have A Look At This

Thursday 09 May

Antares Flare & RADIOHOP & Kofi the Unknown

Tijdens Alternate Takes krijgen local heroes en supersterren-in-spe voor een avond een carte blanche in BIRD. De regels zijn simpel: […]

Saturday 15 June

sor

Het is inmiddels weer even geleden dat sor voor het laatst op het podium stond. Zaterdag 15 juni is hij terug in BIRD met ‘Trial (&error)’. Tijdens deze show kan je zijn vertrouwde repertoire verwachten, maar wordt er hier en daar wellicht ook nieuw materiaal getest.

Friday 05 July

Beyonce vs. Rihanna

𝓑𝓮𝔂𝓸𝓷𝓬é 𝓿𝓼 𝓡𝓲𝓱𝓪𝓷𝓷𝓪 is back! Op vrijdag 5 juli is er weer een nieuwe editie tussen the Beyhive and the Navy in 𝘽𝙄𝙍𝘿. Haal nu snel je tickets want hier wil je bij zijn! 🎶⁠