fbpx

Thursday 05 April 2018

Gratis

Homegrown

Carol Might Know

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Genre

    Tell your friends

    Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét geluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

    Carol Might Know is een Rotterdamse band met de Italiaanse singer-songwriter Anna Bernard als frontvrouw. In haar muziek en teksten vind je invloeden terug van rock- en souliconen als Feist, Lianne la Havas, Fiona Apple, Laura Mvula en Sade. Muzikaal wordt Anna (vooral electronisch) omlijst door een van Rotterdams meest getalenteerde up-and-comers.

    Line-up

    Anna Bernard: electric guitar, vocals
    Federico Castelli: electric guitar
    Yannick de Soomer: bass
    Nello Biasini: drums
    Sara Bernard: vocals

    Dit concert wordt mogelijk gemaakt door De Nieuwe Lichting.

    View agenda

    Have A Look At This

    Wednesday 03 July

    CELEBRATING PRINCE feat. former members of the NPG

    Alle Prince fans opgelet, want niemand minder dan de voormalige bandleden van ‘The New Power Generation’ komen naar Rotterdam om hun baas & mentor, the one and only Prince en zijn muziek te eren. Woensdag 03 juli staan ze in Annabel. Come celebrate with us!

    Tuesday 14 May

    Lady Wray

    Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

    Thursday 02 May

    Typhoon

    Typhoon

    Typhoon brengt zijn nieuwe album ‘Lichthuis’ op zaterdag 21 november naar LantarenVenster! In november gaat Typhoon het land in om 30 mensen per voorstelling mee te nemen in zijn persoonlijke reis naar en in zijn ‘Lichthuis’. Weet dat je al volledig bent en kom los van het idee dat je nog iets nodig hebt om te zijn, je bént al.