fbpx

Thursday 11 January 2018

Gratis

Homegrown

Banana Savannah

Start

22:00

Ticket prices

Gratis

Genre

Tell your friends

Met Homegrown ontdek je in een ongedwongen sfeer (met een biertje erbij!) hét geluid van morgen. De beste jonge, muzikale talenten uit Rotterdam (en verder) staan op het BIRD-podium om hun toekomstmuziek te laten horen.

Haal je funky outfit uit de kast want vanavond wordt er gedanst op de seventies muziek van Banana Savannah. Met hun good vibes en positive energy staat deze zeskoppige, groove-gerichte Rotterdamse band garant voor de ‘fun’ in funk.

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door Roots & Routes.

View agenda

Have A Look At This

Saturday 29 June

New Orleans Soul Food Night

We brengen een eerbetoon aan de swingende soulfoodkeuken van New Orleans met live-muziek, hurricane cocktails, een zinderende afterparty en natuurlijk de beste soulfoodklassiekers.

Wednesday 03 July

CELEBRATING PRINCE feat. former members of the NPG

Alle Prince fans opgelet, want niemand minder dan de voormalige bandleden van ‘The New Power Generation’ komen naar Rotterdam om hun baas & mentor, the one and only Prince en zijn muziek te eren. Woensdag 03 juli staan ze in Annabel. Come celebrate with us!

Thursday 11 July

The Budos Band

Na één keer luisteren naar het nummer ‘Long In The Tooth’, zou je een volledig orkest achter het gordijn verwachten. […]