fbpx

Sunday 28 February 2016

Sold Out

Lianne La Havas

Start

20:30 (doors: 19:30)

Ticket prices

€ 26,-

Sold Out

In de Summer Playlist van president Obama staan, samenwerken met Prince en headlinen op grote festivals… check, check en check. Wat doe je als je alles op je bucketlist voor je 27ste al hebt afgestreept? Opnieuw beginnen! Lianne La Havas keert daarom terug naar het allereerste podium waar ze ooit buiten Engeland optrad: BIRD!

F*cking Prince

Lianne La Havas heeft eigenlijk geen introductie nodig, maar vooruit… Deze Britse singer-songwriter deelde al het podium met Paloma Faith, Bon Iver en Alicia Keys. F*cking Prince deed een gig in haar huiskamer in Londen. Ze stond op festivals als RockNess, North Sea Jazz Festival en Glastonbury en was te zien op Amerikaanse tv shows als The Late Show with Stephen Colbert en Saturday Night Live (met Prince!). En hadden we al gezegd dat ze op Obama’s Summer Playlist stond?

Klein is het nieuwe groot

Vier jaar geleden stond ze al op het BIRD-podium, de eerste keer dat ze buiten Engeland speelde! En ook al weet ze tegenwoordig grote zalen uit te verkopen, haar fijnzinnige nummers komen het best tot hun recht in een kleine, intieme setting. En wat is een betere kleine, intieme setting dan BIRD? We zijn zeer vereerd dat Lianne La Havas BIRD heeft uitgekozen voor een intiem, exclusief maar vooral bijzonder optreden.

View agenda

Have A Look At This

Friday 03 May

Marcellus Pittman

Maak je op voor een onvergetelijke avond wanneer de legendarische DJ Marcellus Pittman de dansvloer van BIRD overneemt op vrijdag 6 mei! Pittman staat bekend om zijn unieke mixvaardigheden en aanstekelijke energie, waarmee hij house, techno, disco en funk naadloos combineert tot een onweerstaanbare sonische ervaring. Met optredens in vooraanstaande clubs over de hele wereld zoals Berghain (Berlijn) en Pigalle (Parijs), weet hij moeiteloos het publiek naar een andere dimensie te brengen. Mis deze kans niet om deze grootmeester uit Detroit aan het werk te zien en de hele nacht door te dansen op zijn opzwepende DJ set.
Support: Playing with Knives
De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door Playing with Knives, een ware underground expert uit Londen. Met optredens bij Boiler Room en gedeelde podia met grootheden als Madlib, Theo Parrish en Lil Louis, staat ze garant voor een avond vol pure muzikale extase! Mis het niet en koop nu je tickets!

Tuesday 14 May

Lady Wray

Ze heeft het charisma van een lid van de Jackson 5-familie, maar ook dezelfde vocale kwaliteiten als icoon Aretha Franklin. Dinsdag 14 mei komt de one and only Lady Wray naar BIRD!

Friday 17 May

Zeitgeist Freedom Energy Exchange + Wayne Snow

Zeitgeist Freedom Energy Exchange & Wayne Snow

Markeer vrijdag 17 mei in je agenda, want dan komt Zeitgeist Freedom Energy Exchange samen met Wayne Snow terug naar BIRD!